GT 630 sistem CS:GO'da düşük FPS

xGameTR

Centipat
CS:GO'da dün 50-60 arası alırken arada 100'e çıkıyordu. Bugün oyuna güncelleme gelmedi ve FPS'im 30-40 arada 20'ye düşüyor. Nedeni ne olabilir?
Yardım lazım.
Sistemim:
GT 630 2 GB.
4 GB 800MHz RAM.
Core 2 Duo E7200 2.53GHz.

Sisteminiz kötü. Oyunu güncellemeyi deneyin veya oyunu silip yeniden yükleyin. Ayrıca ayarları en düşüğe almayı'da unutmayın çünkü çok düşük bir sisteminiz var.

Sisteminiz kötü. Oyunu güncellemeyi deneyin veya oyunu silip yeniden yükleyin. Ayrıca ayarları en düşüğe almayı'da unutmayın çünkü çok düşük bir sisteminiz var.
Dün 50-100 alıyorken bugün 30'lara düştüğünü söyleyen bir kullanıcıya söylenebilecek en son şey bu olsa gerek.
Konuya gelirsek ekran kartı sürücülerinizde bir değişiklik oldu mu son zamanlarda?

Dün 50-100 alıyorken bugün 30'lara düştüğünü söyleyen bir kullanıcıya söylenebilecek en son şey bu olsa gerek.
Konuya gelirsek ekran kartı sürücülerinizde bir değişiklik oldu mu son zamanlarda?
Ben Sistemde sorun var demedim zaten. Arkadaşın oyunundan kaynaklı olması lazım. Bilip bilmeden konuşmayı bırakalım artık. Benim sistemimde onunki gibi ama ben hiçbir sorun yaşamadım sürücülerim güncel arkadaşın oyunu güncellemesi veya eğerki güncelleme yoksa yeniden yüklemesini düşünüyorum. Sürücülerinde bişey olsaydı söylerdi.

Ben Sistemde sorun var demedim zaten. Arkadaşın oyunundan kaynaklı olması lazım. Bilip bilmeden konuşmayı bırakalım artık. Benim sistemimde onunki gibi ama ben hiçbir sorun yaşamadım sürücülerim güncel arkadaşın oyunu güncellemesi veya eğerki güncelleme yoksa yeniden yüklemesini düşünüyorum. Sürücülerinde bişey olsaydı söylerdi.
Windows otomatik güncelleyebiliyor siz bilmeden yorum yapmayın asıl.

Daha önce iyi FPS aldığınız için önümüzde 2 seçenek var;
  1. Güncellemede sıkıntı var,
  2. Bilgisayarında sıkıntı çıkmış olabilir.

Valla bende çalışıyor şuan 😄 Aygıt yöneticisi çalışıyor valla 😄
Neyse sorun sürücüde değildir bence. Oyundan kaynaklı kesinlikle. Oyunu silip yüklemesi lazım veya güncelleme varsa yüklemesi lazım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı