GT 630 ve FX 8320 Tabanlı Sistem Yükseltme

• 4GB Gskill 1600 mhz ram
  • 2gb asus gtx960
  • 120gb kingston yada samsung
Markalı ssd alınabilir. Fiyatınızı geçmiycektir.

SSD almayı düşünüyordum almamı önerir misiniz? Ram yerine mesela.
Lütfen sen onlara aldırma GTX 960 ı fazla büyüttüler. Bu sistem senin için en iyisi olacaktır.
Screenshot (4).png

Kesinlikle R9 285 960 tan bir gıdım daha performanslı ve mimarisi de onun kadar yeni. 800 TL yi sırf Nvidia olduğu için vermek saflıktan başka bir şey değildir şahsen.
Edit: RAM i çıkartıp kullandığınız RAM den bir tane daha koyun. 12 GB ye gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok GTA V oynamam. Hatta sadece League Of Legends oynuyorum. Arada internette geziyorum öyle ağır oyunları pek oynamam. GT 630 LoL' de bile kasıyor. Yükse ayarlarda oynayamıyorum. O yüzden ekran kartını garanti değişmeyi düşünüyorum.

12 GB ram fazla değil mi hocam bir tane daha 4 GB alsam yeterli olmaz mı?

Yok GTA V oynamam. Hatta sadece League Of Legends oynuyorum. Arada internette geziyorum öyle ağır oyunları pek oynamam. GT 630 LoL' de bile kasıyor. Yükse ayarlarda oynayamıyorum. O yüzden ekran kartını garanti değişmeyi düşünüyorum.

12 GB ram fazla değil mi hocam bir tane daha 4 GB alsam yeterli olmaz mı?
üstteki mesajımı okumanı tavsiye ederim.

Peki benim belleğimin markası kingston değil ama mhz değeri aynı bir problem olur mu?
Pardon 3 konuyla birlikte ilgilenince okumayı unutmuşum. Şuanda kullandığın RAM 1600 MHz ise gayet iyi aynısından bir tane daha alıp 8 GB yapabilirsin. Farklı marka RAM ler sorun çıkarıyor diye biliyorum. 1130 TL de 1000 TL civarına düşecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı