GT 630 ve FX 8320 Tabanlı Sistem Yükseltme

İnanmayacaksın ama hasta gibi olmaya başladım artık sürekli yeni sistem topluyorum i3 tabanlı veya i5 tabanlı bakıyorum bütçemi geçmiş direk sekmeyi kapatıyorum. AMD' ye içimin ısınması için bir sebep söyleyin de ferahlamak istiyorum artık. :)

Üst düzey bir bilgisayar yapmayacaksan ve 3-5 FPS lafını yapmayacaksan AMD iyidir. Az bir şey fazla elektirik harcar. Isınması fazla dert edilecek bir şey değil bence kolaylıkla halledilir. İlerde PC toplayacaksan toplu paran olursa alırsın intel. Suan ekran kartı ve SSD almayı düşün performansı büyük ölçüde etkileyecektir. Fx 8320 sana çok rahat yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınıma sorunum yok zaten kendime işlemci fanı aldım tek sıkıntım amd işlemciye güvenemiyorum güvenmem için bir kanıt gibi bir şey istiyorum o kadar.

Ayrıca benim monitörüm biraz eski VGA girişli HDMI girişi bulunmuyor. VGA to HDMI kablo almak istemiyorum açıkçası sizce monitör almalı mıyım. Rami çıkartıp ekran kartını biraz düşürüp monitör mü alsam?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı