GT 730 performans sorunu

qokhandd

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Size bir şey danışmak istedim. Önceki ekran kartım 9800GT bozuldu, yeni ekran kartı olarak GT 730 aldım bende şimdilik idare etsin diye. Ama sorun şudur ki oyunları eski low ayarlarda bile oynayamıyorum. Samimi söylüyorum eski ekran kartımdaki kullandığım ayarları bile yeni ekran kartımda kullanınca fps çok daha düşük oluyor. Mesela Skyrim'e giriyorum herkes bilir bethesda oyuna girmeden önce grafik ayarlarını bilgisayarın sistemine göre ayarlar otomatik olarak. Ben o ayarlarda açınca ölüyor bilgisayar. Yardım edin arkadaş darboğaz falan gibi bir şeyler söyledi çok da bilgim yok ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 730 alınmaması gereken bir kart. Keşke R7 250 ya da R7 240 alsaydınız.
Öyle düşünmeyin tamam R7 240 GT 730 dan iyi ama çok az bir farkla iyi. Hatta GT 730'un DDR5 modeli R7 240 tan daha fazla performans veriyor. Yani GT 730'un çok zorlandığı yerde hemen hemen R7 240 da zorlanır.

R7 240 ile arasında fazla bir fark yok zaten ama hem o karttan pahalı hem de performansı daha az. Her ne olursa olsun GT 730'un 9800 GT'den iyi performans vermesi lazımdı. Benchmarklara baktım, 9800 eski olmasına rağmen GT 730'dan daha performanslı bir kart.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı