GT 730 performans sorunu

Kassadin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri;
  • GT 730 4 GB 128 bit ekran kartı
  • AMD Athlon (tm) II X4 635 processor 2.91 GHz işlemci
  • 6 GB RAM
Skyrim, Call of Duty Black Ops 1 gibi oyunlarda ayarları ne kadar düşürsem de kasıyor, neden olabilir? Format atsam geçer mi ? :/

O işlemci o ekran kartına darboğaz yapması bana garip geldi. Oyunu optimizasyon sıkıntısı var sanırım. Başka oyunlarda dene, ekran kartını ve bilgisayarın güncel driverlerini kur.

Oyunları bir de tam ekran çalıştırıp dener misin ?
aynı oluyor sadece fotoğraf siyah çıkıyor diye böyle çektim gta 4 de kasma olmuyor ama arada takılıyor kasma deyil

ekran kartı driver i güncel diyerlerini hayatımda güncellemedim ve nasıl günceleneceğini bilmiyorum sadece bilgisayarımdan güncelledim diyerlerini

Dediklerimi uygula başka oyunlarda dene. Oyunların korsan sanırım. Çözünürlük artırıp değerleri burada paylaş ve tam ekran oyna. Oyunların korsan olduğu için güncellememissindir ve ilk çıktığı zamanki gibi olduğu için optimizasyon sorunları vardır oyunlarda.

Dediklerimi uygula başka oyunlarda dene. Oyunların korsan sanırım. Çözünürlük artırıp değerleri burada paylaş ve tam ekran oyna. Oyunların korsan olduğu için güncellememissindir ve ilk çıktığı zamanki gibi olduğu için optimizasyon sorunları vardır oyunlarda.
evet oyunlar korsan ve geforce experince de oyunları optimize etmeye çalışırken hata veriyor

Ekran kartı driverini öğren ve yaz buraya. Bu 2 oyun dışında başka oyunlarıda dene. Benim pek bilgim yok ve sen böyle yazdıkça çözümü zorlaştırıyorsun. Bu arada Windows 10 pro 64 geçmeni öneririm musait zamanında.

C:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\players\ dizinindeki config.cfg dosyasını not defteriyle açın.
Orjinal hali
"seta r_multiGpu "0"
seta r_multithreaded_device "1""

Şu iki seçenek bu şekilde ayarlanacak.
seta r_multiGpu "1"
seta r_multithreaded_device ""0

Bunu dene.

GT 730 olduğu için olabilir.
Black Ops 1 ? Başka bir oyunla karıştırıyorsun galiba.

Son düzenleme:
C:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\players\ dizinindeki config.cfg dosyasını not defteriyle açın.
Orjinal hali
"seta r_multiGpu "0"
seta r_multithreaded_device "1""

Şu iki seçenek bu şekilde ayarlanacak.
seta r_multiGpu "1"
seta r_multithreaded_device ""0

Bunu dene.

Black Ops 1 ? Başka bir oyunla karıştırıyorsun galiba.
ikiside öyle zaten :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı