Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşımın bilgisayarında MSI Afterburner'da eskiden overclock yapılabiliyordu, artık overclock yapılmıyor ve oyunlarda çok kasıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2021
Arkadaşımın bilgisayarında MSI Afterburner'da eskiden overclock yapılabiliyordu, artık overclock yapılmıyor ve oyunlarda çok kasıyor.
KS KS Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 20 Şubat 2021 #11 InternetciMen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Driveri buradan güncelle ve güç ayarlarını yüksek performansa al işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... Deniyor şu anda. InternetciMen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Driveri buradan güncelle ve güç ayarlarını yüksek performansa al işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... Deniyor şu anda. İki kere yazmışım pardon. InternetciMen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Driveri buradan güncelle ve güç ayarlarını yüksek performansa al işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM. İ4 4330. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Driveri buradan güncelle ve güç ayarlarını yüksek performansa al işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... Deniyor şu anda. InternetciMen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Driveri buradan güncelle ve güç ayarlarını yüksek performansa al işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... Deniyor şu anda. İki kere yazmışım pardon. InternetciMen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Driveri buradan güncelle ve güç ayarlarını yüksek performansa al işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM. İ4 4330.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #12 InternetciMen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Driveri buradan güncelle ve güç ayarlarını yüksek performansa al işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... Driver'ı zaten en son sürüm. Fermi olduğu için daha üstüne çıkamıyor. Bunu zaten belirttim. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Driveri buradan güncelle ve güç ayarlarını yüksek performansa al işlemci ve RAM nedir? Genişletmek için tıkla... Driver'ı zaten en son sürüm. Fermi olduğu için daha üstüne çıkamıyor. Bunu zaten belirttim.
KS KS Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 20 Şubat 2021 #13 Salsa dedi: Driver'ı zaten en son sürüm. Fermi olduğu için daha üstüne çıkamıyor. Bunu zaten belirttim. Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
Salsa dedi: Driver'ı zaten en son sürüm. Fermi olduğu için daha üstüne çıkamıyor. Bunu zaten belirttim. Genişletmek için tıkla... Tamam.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 20 Şubat 2021 #14 Salsa dedi: Driver'ı zaten en son sürüm. Fermi olduğu için daha üstüne çıkamıyor. Bunu zaten belirttim. Genişletmek için tıkla... Aaaa görmemişim. Driver zaten yüklü ise güç ayarlarını yüksek performansa alın. Artı 0 Eksi
Salsa dedi: Driver'ı zaten en son sürüm. Fermi olduğu için daha üstüne çıkamıyor. Bunu zaten belirttim. Genişletmek için tıkla... Aaaa görmemişim. Driver zaten yüklü ise güç ayarlarını yüksek performansa alın.
KS KS Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 20 Şubat 2021 #15 InternetciMen dedi: Aaaa görmemişim. Driver zaten yüklü ise güç ayarlarını yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı vermiş. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Aaaa görmemişim. Driver zaten yüklü ise güç ayarlarını yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı vermiş.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #16 Soaby dedi: Bu hatayı vermiş. Genişletmek için tıkla... Çünkü kart fermi daha üstü driver yüklenemiyor. Artı 0 Eksi
Soaby dedi: Bu hatayı vermiş. Genişletmek için tıkla... Çünkü kart fermi daha üstü driver yüklenemiyor.
KS KS Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 20 Şubat 2021 #17 Salsa dedi: Çünkü kart fermi daha üstü driver yüklenemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Salsa dedi: Çünkü kart fermi daha üstü driver yüklenemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki arkadaş eskiden daha iyi performans alırken niye şu anda daha kötü performans alıyor? Artı 0 Eksi
Salsa dedi: Çünkü kart fermi daha üstü driver yüklenemiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Salsa dedi: Çünkü kart fermi daha üstü driver yüklenemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki arkadaş eskiden daha iyi performans alırken niye şu anda daha kötü performans alıyor?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #18 Soaby dedi: Tamamdır. Peki arkadaş eskiden daha iyi performans alırken niye şu anda daha kötü performans alıyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok açıkçası. Diğer parçalarda bir sorun olmadığından emin misiniz peki? Artı 0 Eksi
Soaby dedi: Tamamdır. Peki arkadaş eskiden daha iyi performans alırken niye şu anda daha kötü performans alıyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok açıkçası. Diğer parçalarda bir sorun olmadığından emin misiniz peki?
E ECM Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #19 Dostum kartının oyun performansı nasıl. Artı 0 Eksi
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #20 ECM dedi: Dostum kartının oyun performansı nasıl. Genişletmek için tıkla... Çöp. Artı 0 Eksi