Oyun açılmaz bile. Boşuna indirmeyin oyunu. Bu oyunda en düşük RX470 isteniyor. NVIDIA karşılığı ise GTX 780. GTX 1060 bile medium ayarlarda 30FPS alırken bu kartlar Low ayarda 20-30FPS alacaktır muhtemelen.
Çalıştırdın da kaç FPS aldın Allah aşkına? Oynayamazsın bunu kafana sok. Bu oyun GTX 760 değil 780 istiyor. Arada dağ kadar fark var ki GTX 1060 bile yüksek ayarlar için önerilirken orta ayarlarda 30FPS aldı. 780'in halini sen düşün. Oynayamazsın. Oy-na-ya-maz-sın.Ben GTX760 isteyen NFS Heat'ı çalıştırdım yeter ki oyunu oyundan atma dışında doğru düzgün oynayabileyim.
En düşük ayarlara alır oynarım Kaç FPS alırsa alsın ben oynarım arkadaş FPS benim umrumda mı sanıyorsun gerekirse 10 FPS de oynarımÇalıştırdın da kaç FPS aldın Allah aşkına? Oynayamazsın bunu kafana sok. Bu oyun GTX 760 değil 780 istiyor. Arada dağ kadar fark var ki GTX 1060 bile yüksek ayarlar için önerilirken orta ayarlarda 30FPS aldı. 780'in halini sen düşün. Oynayamazsın. Oy-na-ya-maz-sın.
Çalıştırdın da kaç FPS aldın Allah aşkına? Oynayamazsın bunu kafana sok. Bu oyun GTX 760 değil 780 istiyor. Arada dağ kadar fark var ki GTX 1060 bile yüksek ayarlar için önerilirken orta ayarlarda 30FPS aldı. 780'in halini sen düşün. Oynayamazsın. Oy-na-ya-maz-sın.
İmkanı yok.
Abi ben GT740M ile NFS Heat'ı zor da olsa oynadım Cyberpunk'ı da oynarım.
Abi ben i5-4200 işlemci ve GT740M ile NFS Heat oynadım zor da olsa Cyberpunk'ı da oynarım belki.
Ben i5-4200 işlemci ve GT740M ile NFS Heat oynadım GTX760 istiyordu zor da olsa oynadım Cyberpunk'ı da oynarım belki.
Ben i5-4200 işlemci ve GT740M ile NFS Heat oynadım GTX760 istiyordu zor da olsa oynadım Cyberpunk'ı da oynarım belki.
Her şey lowda 720p çözünürlükte 10FPS vermesine oynama diyorsan tabii ki Cyberpunk'ı da 5FPS oynarsın.Adamlar RDR2'yi GT740Mde çalıştırıp oynadılar GTX770 istiyordu.
Umut var.
Merak etme yakında yeni bilgisayar alacağım Witcher 3 ya da Witcher 4 çıktığı zaman seni de oynarım.
Cyberpunk'ı indirdiğinde açılıp açılmadığını buraya yazar mısın?Adamlar RDR 2'yi GT740M'de çalıştırıp oynadılar GTX770 istiyordu.
Umut var.
Merak etme yakında yeni bilgisayar alacağım Witcher 3'ü ya da Witcher 4 çıktığı zaman seni de oynarım.
Ben GTX760 isteyen NFS Heat'ı çalıştırdım yeter ki oyunu oyundan atma dışında doğru düzgün oynayabileyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.