GT 740M sistem Cyberpunk 2077 oynatır mı?

Oyun açılmaz bile. Boşuna indirmeyin oyunu. Bu oyunda en düşük RX470 isteniyor. NVIDIA karşılığı ise GTX 780. GTX 1060 bile medium ayarlarda 30FPS alırken bu kartlar Low ayarda 20-30FPS alacaktır muhtemelen.

Ben GTX760 isteyen NFS Heat'ı çalıştırdım yeter ki oyunu oyundan atma dışında doğru düzgün oynayabileyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben GTX760 isteyen NFS Heat'ı çalıştırdım yeter ki oyunu oyundan atma dışında doğru düzgün oynayabileyim.
Çalıştırdın da kaç FPS aldın Allah aşkına? Oynayamazsın bunu kafana sok. Bu oyun GTX 760 değil 780 istiyor. Arada dağ kadar fark var ki GTX 1060 bile yüksek ayarlar için önerilirken orta ayarlarda 30FPS aldı. 780'in halini sen düşün. Oynayamazsın. Oy-na-ya-maz-sın.

Çalıştırdın da kaç FPS aldın Allah aşkına? Oynayamazsın bunu kafana sok. Bu oyun GTX 760 değil 780 istiyor. Arada dağ kadar fark var ki GTX 1060 bile yüksek ayarlar için önerilirken orta ayarlarda 30FPS aldı. 780'in halini sen düşün. Oynayamazsın. Oy-na-ya-maz-sın.
En düşük ayarlara alır oynarım Kaç FPS alırsa alsın ben oynarım arkadaş FPS benim umrumda mı sanıyorsun gerekirse 10 FPS de oynarım

Adamlar RDR 2'yi GT740M'de çalıştırıp oynadılar GTX770 istiyordu.

Umut var.

Abi ben GT740M ile NFS Heat'ı zor da olsa oynadım Cyberpunk'ı da oynarım.

Abi ben i5-4200 işlemci ve GT740M ile NFS Heat oynadım zor da olsa Cyberpunk'ı da oynarım belki.

Ben i5-4200 işlemci ve GT740M ile NFS Heat oynadım GTX760 istiyordu zor da olsa oynadım Cyberpunk'ı da oynarım belki.

Ben i5-4200 işlemci ve GT740M ile NFS Heat oynadım GTX760 istiyordu zor da olsa oynadım Cyberpunk'ı da oynarım belki.

Merak etme yakında yeni bilgisayar alacağım Witcher 3'ü ya da Witcher 4 çıktığı zaman seni de oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ona oynamak mı deniyor 10 FPS'de canı çıkmıştır bilgisayarın hala oynadım diyorsun yani niye laf anlamıyorsun olmayacak dua ya amin diyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzle de gör 20 FPS oynatıyor ama grafikler resmen 1999 NFS gibi olmuş bir de gelmiş hala oynadım diyorsun iyi misin arkadaşım sen bu oyunu bile zor açıyor Cyberpunk'ı açması imkansız 300P de oynarsın sonra da gözüm bozuldu diye ağlama ama şu videoyu izlerken benim gözlerim acıdı kendini kandırmayı bırak ve gözlerini de kör etme.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı