GT 740M Sistem ile Kasmadan CS:GO Oynanır mı?

M Sarp

Kilopat
Katılım
3 Nisan 2018
Mesajlar
143
Aşağıda bilgisayarımın özelliklerinin SS'ini alarak yer verdim. Sorum şu; belirttiğim sistemle CS:GO oyununu sıfır takılmayla (takılmadan) oynayabilir miyim?


390702

390703
 
Toshiba satellıte L50 notebook'um mevcuttu, özellikleri aynı muhtemelen, ben kasmadan takılmadan gayet rahat biçimde oynuyordum 1 yıl öncesinde. Şuan hala sıkıntısız oynatacağını düşünüyorum.
 
Görüntü ayarlarını minumuma çekmeme rağmen aksiyon alanlarında fps 38-48 arası gidip geliyor, bazen 25'e düştüğüde oluyor. Oynarken kasmayı da hissediyorsunuz. Acaba bazı ayarları mesela keskinliği yumuşatma gibi bunları çok fazla kısıtladığım için takılma sorunuyla karşılaşıyor olabilir miyim?
 
Bende GT 720M var, 720P'de 60FPS oynayabiliyorum ama zaman zaman bir anda FPS drop giriyor nedenini bilmiyorum. Çatışmada da düşüyor ona ayar çekeceğim ama dersler çok ağırlaştı :(

Sonuç olarak 1080P değil de 720P'de düşük ayarlarda sabit 60 alırsınız.
 
Ekran kartın biraz düşük ama oynatır. Tek yapman gereken Cache, Mirage gibi haritalar da oynamak çünkü; Dust2 yenilendikten sonra bayağı bi detaylandırıldı ve bu yüzden FPS düşük olacaktır sende.
 
Hocam Csgo'da önerilen ayarlar. Nerdeyse herşeyi en düşük de oynamanızı öneriyor bir çoğu profesyonel oyuncular. Yani yüksek ayar aslında iyi bir oyun deneyimi sunmuyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı