GT 840M ile Low ayarlarda GTA V

Makaleler
4
Daha fazla  
Ben bugün steamden GTA V'yi ön sipariş verdim. Bildiğiniz gibi oyun 24 Martta çıkacak ama şu an elimde olan bilgisayarın kartı GT 840M işlemcisi Intel Core i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40 GHz - 8GB RAM

Bu özelliklerle en düşük ayarlarda 30 + fps alabilir miyim?

ve hazır konu açmışken GTX 970M ile ultrada akıcı oynatır mıyım bu oyunu?
Bkz: www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T5 V1.4 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

Şu anda kullandığın cihaz ile en düşük ayarlarda 30+ fps alırsın(1366x768 kesin gözüyle bakıyorum ancak 1080p için kesin konuşamadım).

Monster'ın 970M li bilgisayarlarında da en azından High da akıcı bir deneyim elde edersin diye düşünüyorum. Ne de olsa mobil bir ekran kartı. Eğer masaüstü imkanınız varsa o fiyata çok daha performanslı masaüstü bir sistem toplanabilir.

Bende yeni konu açmak istemedim.

Aslında bir sistem toplamak istedim ama güncellemeler,ayarlar felan hiç birşey bilmiyorum yanlış birşey felan yaparım diye korkuyorum o yüzden leptop almaya karar verdim. 860M ile gta 4'ü high ayarda oynayabilirmiyim.

Bende yeni konu açmak istemedim.

Aslında bir sistem toplamak istedim ama güncellemeler,ayarlar felan hiç birşey bilmiyorum yanlış birşey felan yaparım diye korkuyorum o yüzden leptop almaya karar verdim. 860M ile gta 4'ü high ayarda oynayabilirmiyim.

Oynayabilirsin, ben 760M ile gölgeler hariç her şey yüksekte oynadım. Bilmiyorum diye bir şey yoktur, öyle bilgiler hem Technopat'ta hem de internette mevcut, araştırmanızı yaparak neyin gerekli olduğunu bulabilirsiniz. :)

Oynayabilirsin, ben 760M ile gölgeler hariç her şey yüksekte oynadım. Bilmiyorum diye bir şey yoktur, öyle bilgiler hem Technopat'ta hem de internette mevcut, araştırmanızı yaparak neyin gerekli olduğunu bulabilirsiniz. :)
Bende 850m var yalnız intel görmekte diretiyor gta 4 ne yaptıysamda düzeltemedim. Bunlara rağmen intel hd 4600 bile yüksekde 30 üzeri fps alıyorum bu işi bende çözemedim :D

Bende 850m var yalnız intel görmekte diretiyor gta 4 ne yaptıysamda düzeltemedim. Bunlara rağmen intel hd 4600 bile yüksekde 30 üzeri fps alıyorum bu işi bende çözemedim :D

GTA IV GeForce Experience içerisinde onaylanmış bir oyundur, NVIDIA GPU yu kullanarak açıyordur, entegre ile değil. Zaten HD 4600 ile high da 30+ fps almanız mümkün değil :) Ayrıca programın NVIDIA mı yoksa Entegre GPU yu mu kullanmasını Nvidia denetim masasından ayarlayabilirsiniz, listeden programı aramak yerine değiştirmek istediğiniz programı 1 kere açın, ardından nvidia denetim masasında o seçeneği değiştirdiğiniz yere gidip Ekle butonunu kullanarak ekleyebilirsiniz. Neden programı açtırdın diye sorarsanız en son açılan programları direkt olarak karşınıza çıkartıyor kolaylık olsun diye söyledim. :)

GTA IV GeForce Experience içerisinde onaylanmış bir oyundur, NVIDIA GPU yu kullanarak açıyordur, entegre ile değil. Zaten HD 4600 ile high da 30+ fps almanız mümkün değil :) Ayrıca programın NVIDIA mı yoksa Entegre GPU yu mu kullanmasını Nvidia denetim masasından ayarlayabilirsiniz, listeden programı aramak yerine değiştirmek istediğiniz programı 1 kere açın, ardından nvidia denetim masasında o seçeneği değiştirdiğiniz yere gidip Ekle butonunu kullanarak ekleyebilirsiniz. Neden programı açtırdın diye sorarsanız en son açılan programları direkt olarak karşınıza çıkartıyor kolaylık olsun diye söyledim. :)
Söylediğin şeyi taibki de yaptım ama hayır 27mb gösteriyor ekran kartını.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı