GT 920M Witcher 2 kaldırır mı?

can22

Hectopat
Bilgisayarım GT 920M ve i5 5200U 4GB RAM'i olan bir PC'dir ve oyun önerilerine baktığımda bir çok kişi Witcher 3 yazmış bazıları da Witcher 2 fakat bilgisayarım Witcher 2'yi düşük ayarlarda 30 FPS ve üstü verebiliyor sizce Witcher2'yi indirmeli miyim oyun güzel midir?

Ben bu yönde meraklarımı YouTube'da, oyunu ekran kartımla birlikte aratarak gideriyorum. Çoğu zaman bu tarz oyun testlerini bulmak mümkün.

moralinizi bozmak istemem ama boşuna indirmeyin kesinlikle kaldırmaz i5 6100u - 8 gb ram - gt940m kullanıyordum hiç zevk alamadım üzüldüm kaldırmadı, ki benim 8 gb ramım vardı sizin 4 gb var imkansız..

Witcher 2 CD Projekt RED kodladığı oyun motorunu ilk denedikleri oyun olduğundan optimizasyon sorunları var.

Bağlantıdaki yazılım ile grafik ayarlarını detaylı bir şekilde değiştirebilirsin.
The Witcher 2 Tweaker
Yazılım ile tahminen 35-60 arası istikrarsız bir FPS alabilirsin. Eğer rahatsız olmazsan 30 FPS sabitleyip oynayabilirsin.

Zamanında GT420m ile oynamıştım. Oyun sadece grafik demek değil ki. Çok güzel bir hikayesi var ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…