GT 940MX performans sorunu

defult06

Megapat
Daha fazla  
Oyunlarda son 1 aydır FPS drop var. Laptopu alalı 4-5 ay oluyor. Nedenini araştırmaya başladım ve MSI Afterburner indirdim. Oyuna girdim değerlere baktım. Sıcaklık 60'ı ara ara geçiyor max. 65'i görüyor. Fakat çok tuhaf bir durum var. 2 hafta önce %100 disk kullanımı ve CPU'da anlık düşüşler-yükselişler oluyordu . %100 disk kullanımı sorununu çözdüm ancak şu CPU olayını bir türlü çözemedim. (Bellek hızında da düşüşler olmakta). 1 aydır çözüm bulamadım bakmadığım yerli-yabancı site kalmadı. Artık kafayı yiyeceğim. Yardımcı olun.

Laptop özellikleri:
i7-6500u 2.5 GHz, 4 GB Nvidia GeForce 940 MX, 12 GB DDR4 RAM.

Not : Darboğaz yazmayın lütfen. Sorun darboğazsa bile yazmayın. Sinir oluyorum gelip "darboğaz, format at düzelir vs." yazanlardan. Kısacası ben bir şey bilmiyorum ama bir şeyler yazmam gerek mesajları.
Not 2 : İlk başta ısınma zannettim ancak değilmiş. Bilgili birileri yardımcı olursa çok ama çok makbule geçer. Çünkü artık cidden can sıkmaya başladı bu durum. Oruçken hele hiç çekilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı