GT210 ve Athlon X4 sistem GTA 5 kaldırır mı?

Beyler ben GTA 5 indireceğimde AMD Athlon X4 641 Quad Core 2.80GHz işlemcim var ve GT210 1GB ekran kartım var 4 GB'da RAM var sizce kaldırır mı imkansız falan yazmasın bilmiyenler adam akıllı FPS'i söyleyin 14 FPS bile bana yeter 800x600 en düşük grafik gölgeler kapalı ve GTA 5'i eski sürümde oynayacağım onu da düşünün oynarken parça yanar mı veya mavi ekran verir mi bilgisayar.

Max 40 FPS o da gökyüzüne bakınca şaka bir yana Max 20 FPS alırsın.

Hocam şimdi eve geldim, denemesini yapmaya başlıyorum.
Hocam GT210 1GB ile 600P en düşük ayarlarda 15 - 25 FPS arası aldım. ESC tuşuna basınca da oyun hata verip kapanıyordu :D 900P en düşük ayarlarda da 10 FPS'yi geçemedi kart :) GT210'a bir masa vantilatörü tuttum ve 50 dereceyi geçmedi kart :D

Son düzenleme:
Hocam şimdi eve geldim, denemesini yapmaya başlıyorum.
Hocam GT210 1GB ile 600p en düşük ayarlarda 15 - 25 FPS arası aldım. ESC tuşuna basınca da oyun hata verip kapanıyordu :D 900p en düşük ayarlarda da 10 FPS'yi geçemedi kart :) GT210'a bir masa vantilatörü tuttum ve 50 dereceyi geçmedi kart :D

Sizce indireyim mi ESC'ye basınca hata veriyor diyorsunuz 10 FPS bile bana yeter yeter ki PC patlamasın yanmasın mavi ekran vermesin :D
Oyunu 600p ye alıp "Config" dosyasından gölgeleri kapatırsanız 30FPS'e yakın değer alacağınızı düşünüyorum.
İşlemci ve RAM bu iş için yeterli ve VRAM'de yüksek olduğu için drop yemezsiniz.

Sizce indireyim mi 10 FPS bile bana yeter vallahi yeter ki oynayayım ama ekran kartı işlemci falan yanarmı veya PC aniden kapanırmı veya mavi ekran verir mi bunlar olmazsa ve sıcaklık 50 de olsa orta olsa ben uçarak indiririm.

Sizce indireyim mi ESC'ye basınca hata veriyor diyorsunuz 10 FPS bile bana yeter yeter ki PC patlamasın yanmasın mavi ekran vermesin :D

Sizce indireyim mi 10 FPS bile bana yeter vallahi yeter ki oynayayım ama ekran kartı işlemci falan yanarmı veya PC aniden kapanırmı veya mavi ekran verir mi bunlar olmazsa ve sıcaklık 50 de olsa orta olsa ben uçarak indiririm.

PC'nin çökeceğini sanmam.
İnternetiniz hızlı ise indirin bir şey kaybetmezsiniz.
Bir de PC boşta zaten 50 derece olur onu da diyem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı