GT430 overclock nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Cnzxr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 675
GPU stress test var o butona basın,ekranın sol üstte sayaç olması lazım o 5dk ya gelince esc ye basıp testi durdurun.
baslattim fakat core ve mem de hic bi degisim oynama olmuyor ne artiyor ne dusuyor bekliyorum hala

baslattim fakat core ve mem de hic bi degisim oynama olmuyor ne artiyor ne dusuyor bekliyorum hala
msi afterburner dada hep ayni deger vardi ben sistem bosta dir belki diye düşünüyordum

msi afterburner dada hep ayni deger vardi ben sistem bosta dir belki diye düşünüyordum
Zotac GT 430 Overclock ayni sorun bu arkadastada olmus galiba driver sil yukle yapmış ama zaten pc format attim dha bi hafta once driver yeni güncel bi denimmi?

Tam sorunu anlıyamadım,msi afterburnerdaki değerli atarmısınız.
1706217117156.png

o forumdaki core clocka yaklasıyorm 20 20 arttırıyodum ama bu hız hep aynı gpu clock ile mem clock bencmarktada aynı ne azalıyor ne düşüyor

Tam sorunu anlıyamadım,msi afterburnerdaki değerli atarmısınız.
forum çöktü geldi simdi o ara gpu clock hallettim suan ayarlar aynı sadece memory 800

Son düzenleme:
Zotac GT 430 Overclock ayni sorun bu arkadastada olmus galiba driver sil yukle yapmış ama zaten pc format attim dha bi hafta once driver yeni güncel bi denimmi?

Eki Görüntüle 2097040

o forumdaki core clocka yaklasıyorm 20 20 arttırıyodum ama bu hız hep aynı gpu clock ile mem clock bencmarktada aynı ne azalıyor ne düşüyor
Furmark ta bu sorunu yaşıyan bazı insanlar var.Kartta sıkıntı olduğunu düşünmüyorum mhz değerlerini oto kullandığı için belki her zaman en tepe değere çıkmıyor.Normalde furmark baya zorlaması lazımdı ama şaşırtıcı.

Msi afterburner ın ayarlarında temayı ilk baştaki v2 skin big edition gibi bir tema var onu yapın shader clock da gözüküyor.

FurMark'ta bu sorunu yaşayan bazı insanlar var. Kartta sıkıntı olduğunu düşünmüyorum MHz değerlerini oto kullandığı için belki her zaman en tepe değere çıkmıyor. Normalde FurMark bayağı zorlaması lazımdı ama şaşırtıcı.

MSI Afterburner'ın ayarlarında temayı ilk baştaki V2 skin big Edition gibi bir tema var onu yapın shader clock da gözüküyor.

DDU ile sürücüyü silip tekrar indirsem düzelir mi acaba bazı yelrlerde öyle bir şey gördüm ama bilmiyorum.

Furmark ta bu sorunu yaşıyan bazı insanlar var.Kartta sıkıntı olduğunu düşünmüyorum mhz değerlerini oto kullandığı için belki her zaman en tepe değere çıkmıyor.Normalde furmark baya zorlaması lazımdı ama şaşırtıcı.

Msi afterburner ın ayarlarında temayı ilk baştaki v2 skin big edition gibi bir tema var onu yapın shader clock da gözüküyor.
yaptım dediğini ayarlar öyle dedğim gibi bi tek memory clock 800 ellemedim

DDU ile sürücüyü silip tekrar indirsem düzelir mi acaba bazı yelrlerde öyle bir şey gördüm ama bilmiyorum.

Deneyebilirsin,gta5 gibi stabil sistem kullanan oyunlarda 1-2 saat oynasanda bir nevi test yapmış olursun illa furmark şart değil.Zaten furmark ın yaptığı baskıyı hiçbir oyun,uygulama yapmaz gereksiz yoran bir test aracı.

Deneyebilirsin, GTA 5 gibi stabil sistem kullanan oyunlarda 1-2 saat oynasanda bir nevi test yapmış olursun illa FurMark şart değil. Zaten FurMark'ın yaptığı baskıyı hiçbir oyun, uygulama yapmaz gereksiz yoran bir test aracı.

Bir GTA 5girip bakayım o degerler değişecek mi ona gore DDU'yu denerim. Bir de teşekkürler yardımcı oldugun icin bu arada. Sorun devam ederse konu açacağım bunun icin mecbur bu konunun ayarini attin zaten saoll.

su sorunu hala çözemedim acaba normalmi analamadım değerler hep sabit oyundada asbit testtede

Gt420 kullanıyorum şu overclock olayından bir verim alamadım ben de... Ne değer girersem gireyim fps'de ya da ısıda değişme olmuyordu. İnternette çok araştırma yaptım vb hiçbiri çözüm olmadı. Bazen değerler oluyor görünüyordu çoğu zamanda tık yoktu.

Gt420 kullanıyorum şu overclock olayından bir verim alamadım ben de... Ne değer girersem gireyim fps'de ya da ısıda değişme olmuyordu. İnternette çok araştırma yaptım vb hiçbiri çözüm olmadı. Bazen değerler oluyor görünüyordu çoğu zamanda tık yoktu.
valla bugn gtx 750 siparis edicektim sonra vazgecip gtx750ti siparis ettim.bu sisteme takicam sonradan anakart islemci alip pc yi degistiricem. dun neler denedim hic bi verim yok

Vallahi bugn GTX 750 sipariş edecektim sonra vazgecip GTX750 Ti sipariş ettim. Bu sisteme takacağım sonradan anakart islemci alip PC'yi değiştireceğim. Dun neler denedim hiçbir verim yok.
Çünkü hic bi sekilde artis sagliyamiyorum artik anca ram ile biraz saglicaktim artisi ama bu ana kart ram cok sectigi icin ramler calismadi.oyuzden ekran karti aldim ve yavas yavas sistemi toplicam toplu almak zarar ettiriyo hergun daha cok artiyo fiyat

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı