GT635M GTA IV 10 FPS

Oyun Nvidia GPU ile çalışıyor. Intel'de 2 GB bellek yoksa tabi. VSync kapatınca düzelmiş belli ki. Öyle mi?
Vsync'yi kapatmış olmama rağmen şarj halinde sabit 20-25 arası geliyor fakat şarjı çıkardığım zaman 10 15 FPS gidip geliyor.

nVidia GPU asla ve asla prize takılı değilken çalışmaz. Çalışırsa da Intel HD graphics gücünde çalışır.
Neden?

Vsync'yi kapatmış olmama rağmen şarj halinde sabit 20-25 arası geliyor fakat şarjı çıkardığım zaman 10 15 FPS gidip geliyor.

Neden?
nVidia GPU çok fazla güç çeker ve bunu pilden kullanırsa hem bataryanın ömrü 3 aydan öteye geçmez hemde cihazın bataryası 1 saat anca dayanır.

nVidia GPU çok fazla güç çeker ve bunu pilden kullanırsa hem bataryanın ömrü 3 aydan öteye geçmez hemde cihazın bataryası 1 saat anca dayanır.
Nvidia kontrol panelinden GTA IV yüksek performanslı nvidia yaptım şimdi olur mu ?

Kardeş ekran kartının seviyesini kabullenmen gerek.:) Bu beni kesmiyor diyorsan 10 FPS ile oynamaya devam.:D
Sanırım öyle. Zaten PS4 alacağım inşallah. Böylece bu aptal karttan kurtulacağım.:)

Nvidia kontrol panelinden GTA IV yüksek performanslı Nvidia yaptım şimdi olur mu?

Sanırım öyle. Zaten PS4 alacağım inşallah. Böylece bu aptal karttan kurtulacağım.:)
Bende de GT 650M var. Aldığım zamanlar iyi idi. Hala oyunları açabilir fakat bende de sendeki gibi grafik hastalığı var. Oyun ultra ayar olmadı mı sanki oyunun yarısını oynamış gibi oluyorum. Ben de seneye ya 3.500'lük Monster ya da PS4 alacağım inşallah.

Bende de GT 650M var. Aldığım zamanlar iyi idi. Hala oyunları açabilir fakat bende de sendeki gibi grafik hastalığı var. Oyun ultra ayar olmadı mı sanki oyunun yarısını oynamış gibi oluyorum. Ben de seneye ya 3.500'lük Monster ya da PS4 alacağım inşallah.
Bu kart maşşallah BF3 medium ayarlarda küçük maplarda 50 FPS gördü diyebilirim. Ama iş GTA IV gelince 10-15 yukarısına çıkmıyor.Kardeşim bana göre en iyisi PS4.Hem oyunlar senin donanımına göre optimize ediliyor hem de rahat rahat 7 8 sene ömrü var. Uzanarak oyun keyfi bir başka. Yok sistem bunu kaldırır mı ram yeter mi gibi problemler yok.Çok pişmanım bu salak bilgisayarı aldığıma.:)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı