GT730 sistemde televizyonda Valorant oynarken kasıyor

mustafa5051

Centipat
Daha fazla  
RAM
1x4
SSD veya HDD modeli
480 gb ss
Ekran kartı
gt730
Anakart
msı a320m pro
İşlemci
ryzen 3 1300x
140 Hz'lik monitorde Valorant'ta 150 200 FPS alıyorum. Televızyona baglayınca 10-20 FPS alıyorum cozum nedır sızce?

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartıyla bırakın 200 FPS almayı 50 FPS alamazsınız. Troll konu mu açıyorsunuz yoksa ne dediğinizi bilmiyor musunuz?

Ben o FPS'yı lov ayarlarda alıyorum 4 GB ekran kartı orta ayarlardada 70 -130- FPS alıyorum.

TV 4K falan mı?

Aynen 4K yeni cıkan Sunny model. 175inci ya da 180 inc televizyon. Tam net bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartıyla bırakın 200 FPS almayı 50 FPS alamazsınız. Troll konu mu açıyorsunuz yoksa ne dediğinizi bilmiyor musunuz?
Bende de var GT 730, genel olarak 100-150 FPS oynatıyor.
Televizyonun çözünürlüğü monitörünüzün çözünürlüğünden aşırı yüksekse ona göre ayarlanacağından dolayı FPS'iniz düşmüş olabilir.

Bende de var GT 730, genel olarak 100-150 FPS oynatıyor.
Televizyonun çözünürlüğü monitörünüzün çözünürlüğünden aşırı yüksekse ona göre ayarlanacağından dolayı FPS'iniz düşmüş olabilir.

Sizdeki ekran kartı GDDR5 versiyonu mu? O ekran kartı piyasada genel olarak DDR3 olarak geziyor ve aşırı düşük performansa sahip. Kendimden biliyorum bizzat test ettim.

Sizdeki ekran kartı GDDR5 versiyonu mu? O ekran kartı piyasada genel olarak DDR3 olarak geziyor ve aşırı düşük performansa sahip. Kendimden biliyorum bizzat test ettim.

Ben daha bugün aldım ekran kartını DDR3 herhalde 4 GB versiyonu arkadaşımın monitorune kurdum kasayı Valorant'i ındırdım low ayarlardaa 150 200 FPS ortada ise 70-130 arası televizyonda low ayarlarda ise 4K televizyon 20 FPS veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı