GTA 4 oynanır mı?

ben yüklemiştim sonra sildim geçen yine yükledim tutorial geldi geçtim mi ne oldu anlamadım etrafra geziyorum boş boş :D bıraktım tekrar tutorial oynamamak sorun oluyor diyorlar oyun ilerledikçe bişey anlamadım.

Rdr 2 evet olabilir de diğerleri çok da fark olmaz bence gta 4 fizikleri gta 5dede kullanılsa bunlari geçebilirdi.
Aslında baya fark ediyor bu fizik motoru başka hiçbir oyunda yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne? San Andreas GTA V ve VC'den sonra en renkli temaya sahip. GTA IV'de renkli kartuşları bitmiş sanırım. Tabii yine de şu GTA San Andreas'tan bile daha iyi denilen hikayesini oynayacağım.

GTA 5 dedin VC dedin sonra San Andreas diyorsun sen de işte. Başka GTA kaldı mı :) GTA 3'ü saymıyorum o zaten ilk 3 boyutlu oyun. Demek istediğim San Andreas'ın de ben öyle renkli bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

GTA 5 dedin VC dedin sonra San Andreas diyorsun sen de işte. Başka GTA kaldı mı :) GTA 3'ü saymıyorum o zaten ilk 3 boyutlu oyun. Demek istediğim San Andreas'ın de ben öyle renkli bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

Değil hocam zaten açık dünyası en cıvıl cıvıl olan oyun 5 ve vc San Andreas diğerlerine göre karanlık GTA 4 gibi.

Aslında haklısın. Ama ben yine de GTA San Andreas'ın renkli olduğunu düşünüyorum. Diğerlerine göre daha az renkli olmasının nedeni 5 ve VC'nin çok renkli olması bence.

Aslında haklısın. Ama ben yine de GTA San Andreas'ın renkli olduğunu düşünüyorum. Diğerlerine göre daha az renkli olmasının nedeni 5 ve VC'nin çok renkli olması bence.

Bence öyle değil hocam aralarındaki farklara bakınca anlaşılıyor zaten GTA 4 renk modunu indirip oynayın veya San Andreas'ın remake olanını mesela 2004 yılındaki oyunu daha açık yapmışlar.

Bence öyle değil hocam aralarındaki farklara bakınca anlaşılıyor zaten GTA 4 renk modunu indirip oynayın veya San Andreas'ın remake olanını mesela 2004 yılındaki oyunu daha açık yapmışlar.

Burada orijinal oyunları karşılaştırdığımzı için oraya girmedim. San Andreas diyince 2004 olan sayılır.

Benim demek istediğim şu hocam siz vc ve 5'e çok açık dediğiniz için yazdım bence o kadar açık değil bu biraz da şehirle alakalı olabilir.
Yani tabii olabilir. Miami gibi bir şehrin kimse kapalı olmasını beklemez. New York'un da cıvıl cıvıl olması beklenmez. Belki de hikayenin karanlığına açık bir hava gitmez diye böyle yapmışlardır.

Yani tabii olabilir. Miami gibi bir şehrin kimse kapalı olmasını beklemez. New York'un da cıvıl cıvıl olması beklenmez. Belki de hikayenin karanlığına açık bir hava gitmez diye böyle yapmışlardır.

Evet GTA 4 ve San Andreas hikayesi diğerlerine göre karanlık olduğu içinde olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı