GTA 4 oynanır mı?

Zinederon

Kilopat
Yer
Ordu, Fatsa
Daha fazla  
Merhaba, şu anda GTA San Andreas'ı da neredeyse bitirmiş bulunmaktayım ve aklımda GTA 4'ü de oynamak var. Sizce 13, 3GB indirmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruyu hiç sormamışsın olarak kabul ediyorum. Değer mi ne demek dostum? Dünyanın en iyi fizikli ikinci oyununa hakaret sayarım.

Merhaba, şu anda GTA San Andreas'ı da neredeyse bitirmiş bulunmaktayım ve aklımda GTA 4'ü de oynamak var. Sizce 13, 3GB indirmeye değer mi?

Sistemin iyiyse oynamalısın ama iyi değilse optimizasyon sorunları bayağı var oda canını sıkabilir gta 4 hikayesi ve fizikleri oynanışıyla oynamaya değer oyun

Bu soruyu hiç sormamışsın olarak kabul ediyorum. Değer mi ne demek dostum? Dünyanın en iyi fizikli ikinci oyununa hakaret sayarım.
2.mi 1. Nedir hocam? Soruya gelirsek deger kesinlikle.
Sistemin iyiyse oynamalısın ama iyi değilse optimizasyon sorunları bayağı var oda canını sıkabilir gta 4 hikayesi ve fizikleri oynanışıyla oynamaya değer oyun
Optimizasyon sorunu çok var eğer ben katlanırım diyorsan güzel oyundur.
Gta 5'den iyi diyorlar ama bence değil. Gta 5 daha iyi kesinlikle ama 4 kesinlikle oynanır. Gta 5 daha iyi diye 4 kötü olacak değil. Kesinlikle oynamaya değer bir oyun. Benim eski ps3'de vardı gta 4. Daha çok gta 5 oynardım ama arada 4'e girerdim. Gayet oynanabilir bir oyun.
Oynanış fiziği çok kaliteli. Herkes renklerinden bahsediyor karanlık gibi vs. vs. fakat ayarlardan ayarlanabiliyor. Ama benim için GTA San Andreas ve GTA 5'in yeri çok ayrı.

Sistemim:
Nvidia GeForce GT 840m,
İ-5 4210u,
8 GB DDR3 RAM.

GTA 5'te medium ayarlarda 40 FPS civarı oynanıyor ancak GTA 4'ün şu optimizasyon sorunundan dolayı nasıl bir performans verir bilemiyorum.

Ayrıca ben yüklemeye değer mi kısmını hikayesi için demiştim, kotalı bir Superbox kullanıyorum ve her bir GB benim için önemli.

Oynanış fiziği çok kaliteli. Herkes renklerinden bahsediyor karanlık gibi vs. vs. fakat ayarlardan ayarlanabiliyor. Ama benim için GTA San Andreas ve GTA 5'in yeri çok ayrı.
Kesinlikle, en sevdiğim GTA oyunu GTA:SA'dır ve şu anda dahi GTA 5 ve GTA:SA'yı aynı anda oynadığım zaman San Andreas'tan daha fazla zevk aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı