Peki neden serinin en iyi olduğunu savunuyorsun? GTA IV, şu sebeplerden ötürü serinin en iyi oyunu diye bana mantıklı bir açıklama yapar mısın?Ben oradaki kızgını ona değil gta 4 e düşük puan verenlere attım.
Peki neden serinin en iyi olduğunu savunuyorsun? GTA IV, şu sebeplerden ötürü serinin en iyi oyunu diye bana mantıklı bir açıklama yapar mısın?Ben oradaki kızgını ona değil gta 4 e düşük puan verenlere attım.
Peki neden serinin en iyi olduğunu savunuyorsun? GTA IV, şu sebeplerden ötürü serinin en iyi oyunu diye bana mantıklı bir açıklama yapar mısın?
Şu GTA IV'ü halen daha ölümüne savunanlar bi' bitmediniz ha.
Peki neden serinin en iyi olduğunu savunuyorsun? GTA IV, şu sebeplerden ötürü serinin en iyi oyunu diye bana mantıklı bir açıklama yapar mısın?
Katılıyorum. New York ne zaman cıvıl cıvıl olmuş hiç görmedim.Port sorunları var. Bundan dolayı optimizasyonu çöp. Bir diğer sebebi de karanlık bir atmosferi olması. Bence bu güzel çünkü New York City'i kalkıp da rengarenk gösteremezsin. Optimizasyonı dışında hiçbir sorun göremiyorum kendi açımdan.
Katılıyorum. New York ne zaman cıvıl cıvıl olmuş hiç görmedim.
6 7 kere bitirdim oyunu ama yine başladım ve oynadığım ilk günkü zevki alabiliyorum.Aksine karamsar bir atmosfere sahip olması lazım. Hele ki Nico gibi göçmenseniz. Atmosferden bile ne mesajlar çıkartılıyor, vay be.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.