GTA 4 sevilmeme nedeni

Peki neden serinin en iyi olduğunu savunuyorsun? GTA IV, şu sebeplerden ötürü serinin en iyi oyunu diye bana mantıklı bir açıklama yapar mısın?

1.sebep: Mükemmel hikaye ve anlatımı.
2.sebep: Araba sürüşü.
3.sebep: En iyi fiziğe sahip olması.
4.sebep: Arkadaşlarla yapılabilecek aktiviteler.
5.sebep: Görevlerinin diğer oyunlardaki gibi saçma görevler içermemesi.
6.sebep: Niko Bellic karakteri.
7.sebep: Gerçekçilik.
Daha sayarım fakat öznelliğe girer. Bu oyunun kötü yanları yok mu tabii ki var optimizasyon sıkıntısı, açık dünyası diğer GTA oyunlarına göre daha kısıtlı olması. Ama çoğunluğa baktığımız zaman en iyi GTA oyunu ha tabii ki kişiden kişiye değişebilir ama bu oyuna sırf renginden dolayı ön yargıyla yaklaşanlar hata yapıyor diye düşünüyorum. Renk konusuna gelecek olursak ayarlardan halledilebiliyor.

Peki neden serinin en iyi olduğunu savunuyorsun? GTA IV, şu sebeplerden ötürü serinin en iyi oyunu diye bana mantıklı bir açıklama yapar mısın?

1. hikayesi muazzam.
2. karakteri ile bağ kurması eğlenceli.
3. sürüş mekanikleri.
4. oynanışın aşırı zevkli olması.
Bir oyunda daha ne ararsınız ki.

Port sorunları var. Bundan dolayı optimizasyonu çöp. Bir diğer sebebi de karanlık bir atmosferi olması. Bence bu güzel çünkü New York City'i kalkıp da rengarenk gösteremezsin. Optimizasyonı dışında hiçbir sorun göremiyorum kendi açımdan.
Katılıyorum. New York ne zaman cıvıl cıvıl olmuş hiç görmedim.

GTA 4' ü zor bitirdiğimi hatırlıyorum. Özellikle görev yanlış yapılırsa en baştan sürmek beni deli ediyordu. Birini kovalamam gerekiyor ama araba kaymasından arabayı kaybediyorum ve en baştan. Gerçekten beni en çok zorlayan oyunlardan biri oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı