GTA 4'ü oynayın

UHD 405'te 268 saat oynadığım oyundur. Lcpdfr'ı da sayarsak o süre çok daha artar.

3, vc, sa, 4, 5 hepsini bitirdim. Ve en çok keyif aldığım kesinlikle GTA IV idi.

Ve sürüşe kötü diyenler, bence harika ya. Şu dodge hariç tüm arabaları sürmekten keyif aldım ben.
Liberty city stories ve vice city stories de oyna bari oynamadiysan serinin 3d oyunlarının hepsini oynamış olursun

Hocam ben oynadım şahsen pek beğenemedim iade ettim. GTA V oynadıktan sonra çok değişik geliyor ve sarmıyor.
Bende GTA V hafızamda silinsin istemem 4 silinsin de bidaha oynuyum isterim.
Zamanında bu sistemle Gölgeler orta, diğer ayarlar yüksek ve zorlasan 1 2 ayar en yüksek de 50-60 Fps oynamıştım. Fizikleri süper.

GT 630
8 GB RAM
İ5 3470
HDD

Çok uzun süreler GTA 5 oynamış biri olarak söylüyorum GTA 4'ün verdiği atmosferi GTA 5 kesinlikle vermiyor. Ayrıca araç kullanmanın zevki GTA 4'te daha güzel ve daha gerçekçi diyebilirim.

GTA 5'e nazaran, GTA 4 singleplayer oynanabilecek en iyi oyun. Bu tarz eski tarz mafya oyunu sevenler Mafia 1 ve Mafia 2'ye de bakabilirler. Benim için yeri ayrı harika bir oyun ilk çıktığı senelerde oynamıştım hâlâ sıkılmadan oynuyorum hikâyesini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı