Çözüldü GTA 5 araba spawn edebilen hile

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar hikaye modunda biliyorsunuzdur bir hile var, sol üstte yazılar çıkıyor ve buradan araba vs. spawn edebiliyorsunuz, bu hileyi YouTuber'larda görmüştüm fakat adını bilmiyorum, bilen varsa söylerse sevinirim.

Çözüm
Bu olabilir aradığınız.
O mod indirerek yapılan bir şey. Mod indirdigin vakit oradan indirdiğin modlardan seçebiliyorsun. Anladin mı?

GTA 5 Menyoo mod kurulumu diye aratarak bulabilirsin. İçindeki bazı araçlar buglu spawn ettikten sonra yok olabiliyor ama fazla değil. Araç modu olarak add-on araç modu yükleyebilirsiniz Menyoo ile güzel gidebiliyor. Tavsiye edebilirim.

Cheatmenu yani Menyoo mod yazarsan F9 veya F8 olması lazım o menuyu acarsın şu an tam hatırlayamıyorum.

Arkadaşlar hikaye modunda biliyorsunuzdur bir hile var, sol üstte yazılar çıkıyor ve buradan araba vs. spawn edebiliyorsunuz, bu hileyi YouTuber'larda görmüştüm fakat adını bilmiyorum, bilen varsa söylerse sevinirim.
Director modedan bahsediyor olabilir misin?

Bu bir GTA V trainerıdır, Menyoo olarak adlandırılır. YouTube'da arayarak bulabilirsin ancak GTA V Online oynuyorsan bu mod yüklüyken oynayamazsın, sürekli 'düşük versiyon' hatası alacaksındır.

Ps den mi oynuyorsun yoksa pc den mi ps ise director modetur eger pc ise Menyoo modu olabilir

Kardeşim, o hile de değil, mod. Modun adı native trainer. Ben sana ondan daha iyisini söyleyeceğim.

Bu linkten trainer indir kardeşim:
Sonra bunu indir çünkü modun çalışması için gerekir:
Ama bu dosyanın içinde native trainer. ASI dosyası var, onu sil ve diğer tüm indirdiğin hepsini GTAV klasörüne, ana dizine at ve oyuna gir, sonra F4 bas. Tamamdır.

Menyoo modu! Ayrıca araçlar spawn dışında modifiye gibi birçok özelliğinde var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan çok basit bir şekilde kurabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı