Çözüldü GTA 5 araba spawn edebilen hile

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar hikaye modunda biliyorsunuzdur bir hile var, sol üstte yazılar çıkıyor ve buradan araba vs. spawn edebiliyorsunuz, bu hileyi YouTuber'larda görmüştüm fakat adını bilmiyorum, bilen varsa söylerse sevinirim.

Çözüm
Bu olabilir aradığınız.
Menyoo menüsü F8'e 2 kere tıklayınca çalışıyor. Oyunun gizli dosyalarına eriştikten sonra içine indirdiğin oyun araçlarını kaydediyorsun. Menyoo, Script Hook V'e Open IV yükledikten sonra yapabiliyorsun. Ancak Online oynuyorsan o dosyaları silmeden çalışmıyor. Hatta bazen doğrulama gerekiyor 10 dk. falan bekliyorsun. Maksimum yarım saatte falan YouTube'dan video izleyerek yapılabiliyor bu dediklerim. Online'da bunu yapmak ban sebebi haberin olsun.

Arkadaşlar hikaye modunda biliyorsunuzdur bir hile var, sol üstte yazılar çıkıyor ve buradan araba vs. spawn edebiliyorsunuz, bu hileyi YouTuber'larda görmüştüm fakat adını bilmiyorum, bilen varsa söylerse sevinirim.

Aradığın şey hile yazarak olmuyor. Bunlar mod olarak yükleniyor. Script hook mod ya da menyo mod şeklinde bunların modları var. Tabii bunları yüklerken Epic Games mi yoksa Steam mi olduğuna dikkat et. Bunları yanlış yüklersen oyun hata verebilir. GTA 5'i hangi platformdan indirdiysen ona uygun modu bul diyorum yani kısacası (Steam, Epic Games vs.)

O hile değildir, Menyoo adlı GTA modudur, Games & Graphics YouTube kanalında kurulumunu bulabilirsin.

Hocam native trainer beklentilerinizi karşılamazsa Menyoo kurabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı