PC'yi aldığım ilk zamanlar oyunu sıkıntısız oynuyordum şimdi 15 dakika oynadıktan sonra zaman zaman 1FPS'e kadar düşüyor birden özellikle araba sürerken oluyor bu olay. Windows ve sürücüler güncel.
oyunu normal ayarlarda açıyordum 1 fps e düşüyordu kare kare oynatıyordu ayarların hepsini kapamıştım şimdi ayarları sıfırlayıp ful ayarlarda girdim fps 1 e kadar düşmedi 15 e kadar falan düştü ara sıra drop yer gibi fps düşüklüğü yaşadım ama normal ayarlarda oynadığım kadar değildi bu fps düşüşleri. Pc hakkında pek bir bilgim yok neden böyle oldu ve ram imi 16 ya çıkarsam sıfır dropla sıkıntısız oynayabilir miyim?
Oyunu normal ayarlarda açıyordum 1 FPS'e düşüyordu kare kare oynatıyordu ayarların hepsini kapamıştım şimdi ayarları sıfırlayıp ful ayarlarda girdim FPS 1'e kadar düşmedi 15'e kadar falan düştü ara sıra drop yer gibi FPS düşüklüğü yaşadım ama normal ayarlarda oynadığım kadar değildi bu FPS düşüşleri. PC hakkında pek bir bilgim yok neden böyle oldu ve RAM'imi 16 ya çıkarsam sıfır dropla sıkıntısız oynayabilir miyim?
Diğer oyunlarda bu kadar yemiyor. HD Graphics 520 kullanıyorum fakat internetteki testlerde drop yiyen gördüğümü sanmıyorum. Yakında format atmayı düşünüyorum.