GTAV klasörü oluşsun.GTAV klasörünün içine atalım.GTAV klasörün içine sallayın.Epic Games>GTA 5>.Egstore diye dosya oluşturuyor. Klasör içeriğinde bps>Install mevcut. Steam GTA 5 dosyalarını buraya mı atacağız? Yoksa Epic Games>GTAV klasör içerisine mi?. Egstore'u silelim mi? Daha önce. Egstore içeriğine attığımda dosya doğrulaması yapmadı ilk gün denememiştim. Şimdiden teşekkür ederim.
Sonuç;
Epic Games Launcher'ı başlattım. 22MB indirip Launcher'ı kapattım. Epic Games>GTAV içerisine tüm GTA5 dosyalarını kopyaladım ve Launcher'ı açtım. Devam et dediğimde Doğrulama yapmaya başladı. Suan 4.24gb Dosya indiriyor.
Teşekkürler.
Çözüldü.
- Arkadaşlar Steam'de GTA 5'in yüklü olduğu klasörü kopyalayın ve Epic Games'in içine atın.
 - Sonra Steam dosyasında Grand theft Auto 5 olarak yazdığı için yeniden adlandırıp
 GTAVolarak değiştirin.- Sonra Epic Games'i açın ve kütüphaneden GTA 5'i yükle diyerek içinde GTA 5 olan Epic Games klasörünü seçin.
 - Doğrulanıyor %... Doğrulama bitince güncelleme yapabilir ve sonrasında oynayabilir.

Ben çözdüm fakat böyle değil.
Tam yazıyordum siz bunu atmışsınız.
GTA 5 klasörü oluşturup GTA dosyalarını içine attım. Epic Games'i çalıştırıp GTA 5'i yükle diyerek GTA 5 konumunu seçtim seçtim ve dosyaları doğruladı. Sonrasında ufak bir güncelleme ile oyun hazır.
Teşekkür ederim yardımcı olanlar için.
Anlatılanları yaptım ama doğrulamadan sonra indirilecek boyut 94 GB'den 60 GB'ye düşerek indirmeye başladı? İçine attığım dosyalar 70 GB falandı halbuki.
Epic Games C/ de kurulu yalnız disk SSD ve 240 GB haliyle GTA 5 kuramıyorum klasör değiştirebilir miyim? Harici diske kurmak istiyorum.
Merhabalar .Eggstore dosyasını9 sildiniz mi ?Epic Games>GTA 5>.Egstore diye dosya oluşturuyor. Klasör içeriğinde bps>Install mevcut. Steam GTA 5 dosyalarını buraya mı atacağız? Yoksa Epic Games>GTAV klasör içerisine mi?. Egstore'u silelim mi? Daha önce. Egstore içeriğine attığımda dosya doğrulaması yapmadı ilk gün denememiştim. Şimdiden teşekkür ederim.
Sonuç;
Epic Games Launcher'ı başlattım. 22MB indirip Launcher'ı kapattım. Epic Games>GTAV içerisine tüm GTA5 dosyalarını kopyaladım ve Launcher'ı açtım. Devam et dediğimde Doğrulama yapmaya başladı. Suan 4.24gb Dosya indiriyor.
Teşekkürler.
HayırMerhabalar .Eggstore dosyasını9 sildiniz mi ?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.