Çözüldü GTA 5 ERR_GEN_ZLIB_2 Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Datei'nin üstüne gel. İmleç çıkıyor zaten. Mouse'ı kaydırınca sağ'a doğru uzuyor.

627j4l.png

Launcher'da sorun, bunu ne yapıcağız peki ? :D Siliyorum aynı şey hep. İlk bölümde son polisi vurunca pat diye atıyor oyundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
File-Upload.net - GTA5FileCheck_SHA1.exe Bunu indir. GTA V in kurulu olduğu klasörün içine at ve çalıştır. 10 dk sürüyor çalışması. Çalışırken üst sağda almanca olarak lütfen bekleyin yazıyor (bitte warten). Bitte warten yazısı gittiğinde yanında Hash NICHT korrekt! Yazan dosyasları klasörde bulup sil ve gta 5 launcherını yeniden başlat. Hatalı olduğu için sildiğin dosyayı yeniden yükleyecek. Yükledikten sonra sorun çözülüyor.

Eki Görüntüle 62599

Hocam bilgisayarda önemli verilerim var. Bu paylaştığın dosyada virüs varsa ayvayı yerim.

30 gblık kısmını gece tekrar indirmeye başladım. Bu sefer sorun çözülür umarım.
Çözüldü mü?

Hocam bilgisayarda önemli verilerim var. Bu paylaştığın dosyada virüs varsa ayvayı yerim.
Birkaç antivirüs zaten zararlı tespit etmiş, ancak güvenilen firmalar olmadığından şuanlık uyarma gereği duymadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sorun çözüldü online'a girip karakterimi oluşturabildim. Oyunu şuanda stabil bir şekilde oynuyorum yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Ya bu dediğiniz yöntemi yaptım. Hatalı dosyaları silip, tekrar oyunu açmayı. Ama yine aynı hatayı alıyorum. Bundan bir kurtuluş yokmu? Bu kadar para verip, halen karşılığını alamadım. Biraz oynadıktan sonra yine atıyor oyundan aynı hatayı verip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı