Teşekkür ederim dostum.Datei'nin üstüne gel. İmleç çıkıyor zaten. Mouse'ı kaydırınca sağ'a doğru uzuyor.
File-Upload.net - GTA5FileCheck_SHA1.exe Bunu indir. GTA V in kurulu olduğu klasörün içine at ve çalıştır. 10 dk sürüyor çalışması. Çalışırken üst sağda almanca olarak lütfen bekleyin yazıyor (bitte warten). Bitte warten yazısı gittiğinde yanında Hash NICHT korrekt! Yazan dosyasları klasörde bulup sil ve gta 5 launcherını yeniden başlat. Hatalı olduğu için sildiğin dosyayı yeniden yükleyecek. Yükledikten sonra sorun çözülüyor.
Eki Görüntüle 62599
Çözüldü mü?30 gblık kısmını gece tekrar indirmeye başladım. Bu sefer sorun çözülür umarım.
Birkaç antivirüs zaten zararlı tespit etmiş, ancak güvenilen firmalar olmadığından şuanlık uyarma gereği duymadım.Hocam bilgisayarda önemli verilerim var. Bu paylaştığın dosyada virüs varsa ayvayı yerim.
Birkaç antivirüs zaten zararlı tespit etmiş, ancak güvenilen firmalar olmadığından şuanlık uyarma gereği duymadım.
Siz bilirsiniz, ben en yukarıda ne yapılması gerektiğini belirttim.En iyisi oyunun klasörü içindeki x64a.rpf gibi dosyaları sileyim ve onları yeniden indirsin.![]()
Teşekkür ederim dostum.
Siz bilirsiniz, ben en yukarıda ne yapılması gerektiğini belirttim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.