Dc yok ama steam var. Ordan verebilirmisin?Mr.Morgan#2994 Discord kullanıyorsan bana buradan ulaş. Kullanmadığım epic hesabı vardı içinde gta 5 var adını falan hatırlarsam size verebilirim.
Verirmisin lütfen? Dc yok ama steam var.Ben birkaç hesap almıştım ücretsiz dagıtılırken. Bulursam sana veriyim birini.
Görmemişim mesajını. Vedo steam ismim profil fotoğrafında Arthur Morgan var.Dc yok ama steam var. Ordan verebilirmisin?
Verirmisin lütfen? Dc yok ama steam var.
Tamam sorun yok.Görmemişim mesajını. Vedo steam ismim profil fotoğrafında Arthur Morgan var.
GTA 5 yakın dönemde bir indirime girer mi sizce? Belki girdiğinde oyunu alabilirim.
Hesap linki verebilirmisin?Görmemişim mesajını. Vedo steam ismim profil fotoğrafında Arthur Morgan var.
Çok sıkı bir steam kullanıcısı değilim, yanlış link vermiş olabilirim.Hesap linki verebilirmisin?
Link yanlış.Çok sıkı bir steam kullanıcısı değilim, yanlış link vermiş olabilirim.
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Nasıl profil linki atılıyor?Link yanlış.
Siz link atabilirmisiniz?Link yanlış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.