GTA 5 Kalıcı Ban

İlk sorum; Epic Games üzerinden GTA 5 indirdim sadece Türkçe yama kurdum, Kalıcı ban verdiler Türkçe yama silsem, sıfır kurulum yapsam ban kalkar mı? İkinci sorum; Steam üzerinden de satın almıştım aynı Social Club hesabı ile bağlamıştım hem Epic Games hem Steam üzerinden, Ama Steam'da oyun kurulu değil ve Türkçe yama yoktu. Steam'ı da etkiler mi bu ban?

Peki başka bir Social Club hesabı açsam sıfırdan Online oynayabilir miyim Steam üzerinden veya Epic Games üzerinden

Yeniden satın alıp oynarsın. Tavsiyem IP adresinin değişmesi için modemin ara yüzüne internetten girip modemi fabrika ayarlarına çevir seçeneği olması lazım internet resetlenip IP değişecektir daha temiz olur.

Yeni bir steam hesabı yeni bir social hesap + yeniden para vermek neyse kalsın ya. GTA 6 çıkmasını beklerim artık
Bu sayfadan güvenle alışveriş yapabilirsiniz, daha önce alışverişte bulundum gayet hızlı ve güvenilirdi. Hatta discord sunucuları da var orada satın alanlara özel perm veriyorlar. Aralarında youtuberlar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…