GTA 5 oynamaya değer mi?

En düşükte yeterince oynatır ama sistem biraz düşük.
Hocam önerilen gereksinimlerin biraz düşüğüyüm. O yüzden çok sıkıntı çıkaracağını düşünmemiştim.

Aslında alışkınım bunlara ama merak ettim FPS droplanmasını çözmenin bir yolu olur mu?
Hocam kasma nedeni Direcxt (yanlış yazmış olabilirim) Version yüzündendir,onu 10.1 yapın bende öyle yapıyorum,FXAA'yı kapatmayı deneyebilirsiniz GTA 5'te biraz optimizasyon sorunu var ama o kadar değil.

Onlar çok önemli değil. FPS yükselmez.

FPS yükselmez hocam droplanmayı önler HDD kaynaklı bir durum var ise kendim 1050 Ti ile oynarken HDD'de surekli FPS dropları yiyip duruyordum ona istinaden bilgi verdim SSD alıp kullanınca daha hızlı bir şekilde grafikler yüklendiği için fps drop sorunumda ortadan kalktı

FPS yükselmez hocam droplanmayı önler HDD kaynaklı bir durum var ise kendim 1050 Ti ile oynarken HDD'de surekli FPS dropları yiyip duruyordum ona istinaden bilgi verdim SSD alıp kullanınca daha hızlı bir şekilde grafikler yüklendiği için FPS düşmesi sorunumda ortadan kalktı.

Pardon hocam biraz yanlış anlamışım :) bence HDD'nin RPM değeri yüksekse ve HDD sağlıklıysa çok fazla drop olmaz. Ama ileride olmayacağı anlamına gelmez.

FPS yükselmez hocam droplanmayı önler HDD kaynaklı bir durum var ise kendim 1050 Ti ile oynarken HDD'de surekli FPS dropları yiyip duruyordum ona istinaden bilgi verdim SSD alıp kullanınca daha hızlı bir şekilde grafikler yüklendiği için fps drop sorunumda ortadan kalktı
Aslında SSD takılı şu an. Onun hafızası olsa onu kullanırım da boş alan yok işte. HDD'yi ekstra takacağım.

Hocam fiyatlar iyicene artmadan kendinize bir SSD alın derim.
Ne alacağımı şaşırdım hocam. Bir diyorum gamepad alayım, bir diyorum kulaklık alayım, şimdi de bunu düşüneceğim. Ama sanırım yakın tarihte bunların hiçbirini alamayacağım.

Zaten bu HDD de eski bir şey. Bir ara çıkarmıştık. Ben de kafayı taktım ve "En iyisi takayım şunu da bir şeyler yükleyeyim." dedim.

Ne alacağımı şaşırdım hocam. Bir diyorum gamepad alayım, bir diyorum kulaklık alayım, şimdi de bunu düşüneceğim. Ama sanırım yakın tarihte bunların hiçbirini alamayacağım :)

Hocam çalışıyor iseniz hazır sistem araştırması yapıp güzel ileriye dönük bir sistem alın derim. Ucuz ekipman ile oyunlari bitirirsiniz ama 480p kalitede oyun oynamaktan iyidir.

Yıl olmuş neredeyse 2025 GTA 5 işi artık boş bence. Bu zamana kadar yeterince izleyip görmüşssündür zaten. Başka bir şeyler düşünebilirsin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı