GTA 5 oynarken çok sıkıldım

183206

Megapat
Makaleler
1
Oyunu açabilecek bir bilgisayara henüz sahip olabildiğim için anca oynayabildim. Oyunu oynarken çok sıkıldım. Bitiremeden sildim oyunu.
Popüleritesinden dolayı RDR2 kalitesinde bir hikaye bekliyordum. Ancak araç kullanmaktan başka bir şey yapmıyormuşum gibi geldi bana. RDR2'de de at kullanıyorduk oyunun çoğunluğunda ancak bu beni sıkmamıştı. Kaliteli hikayeli oyunları çok seven birisi olarak bu oyundan zevk alamamak üzdü beni. Bu oyunun hikayesi sadece bana mı sıkıcı geldi?

Oyunu açabilecek bir bilgisayara henüz sahip olabildiğim için anca oynayabildim. Oyunu oynarken çok sıkıldım. Bitiremeden sildim oyunu.
Popüleritesinden dolayı RDR2 kalitesinde bir hikaye bekliyordum. Ancak araç kullanmaktan başka bir şey yapmıyormuşum gibi geldi bana. RDR2'de de at kullanıyorduk oyunun çoğunluğunda ancak bu beni sıkmamıştı. Kaliteli hikayeli oyunları çok seven birisi olarak bu oyundan zevk alamamak üzdü beni. Bu oyunun hikayesi sadece bana mı sıkıcı geldi?

Online'a girip eğlenebilirsin bence. Veya roleplay serverları (FiveM vb.)

Herkese her oyun hitap etmez. Keza RDR 2 ile GTA 5 çok ayrı oyunlar, yani ikisinden de aynı şeyi bekliyorsan oynamadan önce oyun hakkında bir araştırma yap.
İkisi de açık dünya, ikisi de hikayesinin yanında güzel yan görevler bulunduruyor. İkisinde de çok canlı bir dünya var. Ben apayrı oyunlar olduklarını düşünmüyorum.

İkisi de açık dünya, ikisi de hikayesinin yanında güzel yan görevler bulunduruyor. İkisinde de çok canlı bir dünya var. Ben apayrı oyunlar olduklarını düşünmüyorum.

Bu şekilde bakarsak oyun türleri diye bir şey kalmaz. Sadece açık dünya diye bakamazsın her oyuna. Zaten böyle düşünsen GTA 5'i de sevmen gerekirdi ama sevmemen bunun tam tersi olduğunu gösteriyor.

Bu şekilde bakarsak oyun türleri diye bir şey kalmaz. Sadece açık dünya diye bakamazsın her oyuna. Zaten böyle düşünsen GTA 5'i de sevmen gerekirdi ama sevmemen bunun tam tersi olduğunu gösteriyor.
Sadece açık dünya olarak bakmıyorum. Ubisoft oyunlarıyla karşılaştıramam mesela bu 2 oyunu.
Farklı olan yanları neler peki sence? Geçtikleri tarih dışında.

Sadece açık dünya olarak bakmıyorum. Ubisoft oyunlarıyla karşılaştıramam mesela bu 2 oyunu.
Farklı olan yanları neler peki sence? Geçtikleri tarih dışında.

Zaten en büyük fark bu. 100 yıldan fazla bir zaman dilimi farkı var aralarında. Konseptleri farklı oyunların ve modern açık dünya oyunları sana hitap etmiyordur. Sen daha çok vahşi batı western türü oyunları seviyor olabilirsin. Diğer taraftan RDR 2 oynayıp üstüne GTA 5 oynayınca her açıdan daha düşük bir oyunu oynamış oluyorsun animasyon kalitesi falan. Biri 2013 oyunu biri 2018. Vahşi batı konseptini seviyorsan bir diğer oyun olan GUN öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı