GTA 5 Oyun Sırasında Donma Sorunu

Şu an çok sinirlendim, oyunum orjinal sistemim iyi ve oyunda hiç kasma olmadı ama arabayla hızlı giderken dondu 2 dakika öyle donuk kaldı sonra kendiliğinden kapandı. O kadar ertelemeden sonra halen böyle bir sorun oldu. Yazıklar olsun sana Rockstar Games.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açık dünya oyunlarında bug'lar her zaman olur arkadaşlar. Hemen "lan benim oyunum nasıl böyle yapar? Allah cezanı versin RockStar" demeyin. Açık dünya oyunlarında oyundaki bazı komutlar API'ye aykırı olabiliyor. Bu hatalar pat diye giderilemez. Size "şu 50.000 adet taş parçasından tam yuvarlak olmayanları ayıklayın" deseler siz de mutlaka arada gözden kaçırırsınız bir kaç taş parçasını. Sürekli güncelleme geliyor oyuna ve sürekli sorunlar gideriliyor. Bende araç içerisinden nişan alırken oyunda donma sorunu vardı. En son gelen güncelleme ile artık o sorun ortadan kalktı. Suçlamadan önce bir araştırın oynadığınız oyunun ne kadar zorluklarla çıkartıldığını.
 
AMD GTA V için güncelleme getirmiş, 15.4 sürümüne güncelledim ful ultrada HD 7950 ekran kartımla 20 küsür fps de kasarak oynayabiliyoken, güncellemeyi yüklediıkten sonra artık ful ultra'da 35-40-60-70-90 fps aralığında çok akıcı oynuyorum. Bu kadarda farkediceğini ummuyordum. :)
 
Dediğim gibi. Açık dünya oyunlar API'ye sorun çıkartabiliyor bazen. Hem AMD hem nVidia bu sorunu güncelleme çıkartarak halletmeye çalışıyorlar. Bir firmaya taş atmadan önce bir düşünün.
 
Merhaba ben gta online oynarken oyun donuyor bir süre sonra tekrar geliyor ama online olduğundan herkes beni yarışta geçiyor ama oyunu kasmadan oynuyorum sistemim iyi ama laptop (msi ge 70 2pc apache) arada onlinede kasıyor ama pc ısınmış oluyor hemen online den çıkıp offline ye girince oyun kasmıyor ?? İnternetten olabilirmi hepsinin sebebi (bazen internette sıkıntı çıkıyor ama o zaman serverdeki herkes aynanda oyundan çıkıyor aslında ben çıkmış oluyorum yani)
yoksa başka bir şeymi bazen
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı