GTA 5 "redistributables\rocstars-games-epic.exe' bulunamıyor hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Cabbie

Femtopat
Katılım
10 Temmuz 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTA 5'te redistributables\rocstars-games-epic.exe' Windows tarafından bulunmuyor ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin. Böyle bir sorun alıyorum bu sorunu daha önce alan veya çözümünü bilen var mı?
 

Dosya Ekleri

  • resim_2021-07-10_172826.png
    resim_2021-07-10_172826.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 543
C:\Program Files\Epic Games\GTAV\Redistributables
Burada böyle bir klasör var mı? Var ise silip, dosyaları doğrulayın Epic Games üzerinden.
 
Dostum selam, hala o sorunu yaşıyor musun bilmiyorum üstünden 3 yıl geçmiş fakat hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise çözümü şuraya yazıyorum adım adım.
  • İlk öncelikle Rockstar Games'i her taraftan silmemiz gerekiyor, Denetim Masası'ndan kaldırırsak aynı hatayla kaşılaşırız. Rockstar Games dosya konumuna gidiyoruz daha sonrasın da uninstalldan oyunu kaldırıyoruz. Buradan kaldırdıktan sonra Belgelerim'e giriyoruz ve Rockstar Games dosyasını açıyoruz. GTAV hariç tüm dosyaları siliyoruz.
  • En önemli kısım burası;
Rockstar Games'i C:/Program Files konumuna değil de C:/Program Dosyaları (X86) konumuna Rockstar Games adlı dosya oluşturup onun içine kuruyoruz.
Not: Eğer aynı yere kurarsanız bu sefer de Rockstar Games hatası verir. Eğer ki önceden Program Dosyaları (X86) da kuruluysa bu sefer de Program Files'e kuruyoruz.
- Daha sonra bilgisayara restart atmadan Rockstar Games'i çalıştırıyoruz, daha sonrasın da Epic Games'ya da Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra hatamız kesin olarak çözülmüş oluyor.
Not 2: Rockstar Games'i her yerden sildiğinize emin olduktan sonra yapın adımları.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı