GTA 5 RP'de ban yedim

Lokslaft

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, dün GTA 5 roleplay oynuyordum. Polisliğe alındım. Karakolda arabalar falan patlamaya başladı. Orada bazukalı bir adam vardı. Sonra noluyor falan dedim. Bana sövmeye başladılar. Sonra da ban yedim. Desteğe çıktım direkt, Discord'dan da ban attılar. Sonra benim arkadaşa söylemişler. Ona ban atınca server düzeldi. Halbuki FiveM'i dün yeni indirdim. Hile konularını hiç bilmem uğraşmam hile yapanı da sevmem zaten. Birisi olayı savcılığa falan taşıyacağız dediler. Haksız duruma düşürüldüm. Ne yapmalıyım. Adamlara ulaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Savcı mı? Bizim savcılar kime ceza veriyor ki? Kadını öldürüp tutuklanıyor serbest kalıyor. Birşey olmaz merak etmeyin verse bile.
Reis çok doğru dedin. Zaten o serverdan ban yedikten sonrada bir şey olmadı :) Anlık korku işte niye kafaya taktıysam. Bir ton serverda daha oynadım sonra :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı