GTA 5 sürekli FPS düşüşü

Büyük ihtimal hard diskten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Önceden böyle bir sorun yoktu ama zamanla olmaya başladı, sistemim GTA 5'i kaldırmaya yetiyor. Diğer oyunlarda da ses problemleri falan oluyor, acaba diğer harddiskime kursam GTA 5'i sorun çözülür mü? HD Tune Pro adlı uygulamadan test yaptım onun görüntüsü de aşağıda.

Sistem bilginiz vahiy ile gelmiyor, sisteminizi yazın.

Büyük ihtimal hard diskten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Önceden böyle bir sorun yoktu ama zamanla olmaya başladı, sistemim GTA 5'i kaldırmaya yetiyor. Diğer oyunlarda da ses problemleri falan oluyor, acaba diğer harddiskime kursam GTA 5'i sorun çözülür mü? HD Tune Pro adlı uygulamadan test yaptım onun görüntüsü de aşağıda.

Fotoğraf koydum demişsiniz yok sistem bilgilerinizi paylaşmamıssınız nasıl yardımcı olalım?

Diğer arkadaşların da dediği gibi sistem özelliklerini paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz. Bende de aynı sorun vardı V-Sync ayarını açtım monitörün alacağı maksimum FPS sabitlendi akıcı şekilde oynatıyor.

Öncelikle yanlış konu başlığından dolayı ceza yedim siz nerenizden anlıyorsunuz sistemim kaldırıyor dedikçe bana sistem soruyorsunuz çok istiyorsanız Phenom 2 X4 965 8 GB RAM R7 240.

348388804_787528929482480_7558972605248113532_n.png

Öncelikle yanlış konu başlığından dolayı ceza yedim siz nerenizden anlıyorsunuz sistemim kaldırıyor dedikçe bana sistem soruyorsunuz çok istiyorsanız Phenom 2 X4 965 8 GB RAM R7 240.

Eki Görüntüle 1817891
Sistem ıkına ıkına kaldırıyor desek daha doğru olur. Very low ayarda 30 fps verse iyi. Bu arada hangi ayarda oynuyorsun ve ne kadarlık bir fps düşüşü? Kaçtan kaça düşüyor fps? MSAA'yı açmışsanız vay halinize. MSAA fps'nin ağzına sıçıyor bilginize.

Sistem ıkına ıkına kaldırıyor desek daha doğru olur. Very high ayarda 30 FPS verse iyi. Bu arada hangi ayarda oynuyorsun ve ne kadarlık bir FPS düşüşü? Kaçtan kaça düşüyor FPS? MSAA'yı açmışsanız vay halinize. MSAA FPS'nin ağzına sıçıyor bilginize.

Sorunum drop sistem kaldırıyor normal ayarlar 720p 60-70 FPS alıyorum gayet zevkli oynuyorum ama böyle biraz vakit geçirince çok sık droplar yemeye başlıyorum şu hard disk raporunu inceler misiniz ne olur?

Sorunum drop sistem kaldırıyor normal ayarlar 720p 60-70 FPS alıyorum gayet zevkli oynuyorum ama böyle biraz vakit geçirince çok sık droplar yemeye başlıyorum şu hard disk raporunu inceler misiniz ne olur?
Dostum ben bile Gta 5 oynarken Fps 150 den bir anda 90'a düşüyor. Sence sende de düşmesi normal değil mi? Bir de tüm kenar yumuşatıcı ile olan ayarları kapat. Ancak bu kadar diyebilirim. Zaten kart 768p de 50 fps alıyor. Başka yapabileceğin bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı