GTA 5 sürekli FPS düşüşü

Büyük ihtimal hard diskten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Önceden böyle bir sorun yoktu ama zamanla olmaya başladı, sistemim GTA 5'i kaldırmaya yetiyor. Diğer oyunlarda da ses problemleri falan oluyor, acaba diğer harddiskime kursam GTA 5'i sorun çözülür mü? HD Tune Pro adlı uygulamadan test yaptım onun görüntüsü de aşağıda.

Öncelikle yanlış konu başlığından dolayı ceza yedim siz nerenizden anlıyorsunuz sistemim kaldırıyor dedikçe bana sistem soruyorsunuz çok istiyorsanız Phenom 2 X4 965 8 GB RAM R7 240.

Eki Görüntüle 1817891
Yetmiyor, büyük ihtimal bir darboğaz var. Oyunu oynarken kullanım değerlerini kontrol et.

Kankam anlamıyorsun galiba sorunun hard diskte olduğuna eminim herhangi bir darboğaz yok çünkü HDD'im eski sadece onaylamanızı istiyorum şu attığım rapora bakar mısın?

Pek bir şey göremedim sorunlu, bi' Hard Disk Sentinel ile kontrol edin sağlığını, o daha iyi bir bilgi verecektir.

Üstelik diskte sorun olsa bile o cihazda bir süreden sonra drop yaşaman normal. Ben benzer sistemle online San Andreas bile zor oynuyordum.

Pek bir şey göremedim sorunlu, bi' Hard Disk Sentinel ile kontrol edin sağlığını, o daha iyi bir bilgi verecektir.

Üstelik diskte sorun olsa bile o cihazda bir süreden sonra drop yaşaman normal. Ben benzer sistemle Online San Andreas bile zor oynuyordum.

Yok hocam ne yaptın ya :D ben çok akıcı bir şekilde GTA 5 oynayabiliyorum 60-70 FPS civarı 80'e de dayanıyor hatta. Forza 4 bile 30-40 FPS oynuyorum şehir dışı.

Hocam HDD ısınıyor mu? Eğer ısındığında oyuna drop girmeye başlıyorsa HDD'den kaynaklıdır. Sana sadece bu kadar diyebilirim.

Hard disk bayağı eski zaten ya 10-12 senesi rahat var.

Üstelik diskte sorun olsa bile o cihazda bir süreden sonra drop yaşaman normal. Ben benzer sistemle Online San Andreas bile zor oynuyordum.

626ec6c1-76a4-4ace-a117-8f576c0b6770.png

Evet baktığımda sağlığı bayağı düşük peki diğer sağlığı %80 olan hard diske GTA'yı kursam sorun çözülür mü?

Son düzenleme:
Yok hocam ne yaptın ya :D ben çok akıcı bir şekilde GTA 5 oynayabiliyorum 60-70 FPS civarı 80'e de dayanıyor hatta. Forza 4 bile 30-40 FPS oynuyorum şehir dışı.

Hard disk bayağı eski zaten ya 10-12 senesi rahat var.

Eki Görüntüle 1818384

Evet baktığımda sağlığı bayağı düşük peki diğer sağlığı %80 olan hard diske GTA'yı kursam sorun çözülür mü?
O diski kullanmamanız daha iyi, verileriniz kaybolabilir.

@kerojann veri dediğim oyun dosyalarını da kapsıyor hocam, oyun bozulmaları yaşarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı