GTA 6, 2025’in İlk Aylarında Çıkış Yapabilir

Bu oyun bir gün çıkacak endişe etmeyin. Endişe etmeniz gereken asıl konu bu oyuna paranız ve sisteminiz yetecek mi? Bu soru yüzünden ben bu oyunu hiç umursamıyorum.😀

1650 yetmez de 2025'e kim öle kim kala, o zaman çıkacak uygun fiyatlı giriş seviyesi ekran kartları nereden baksan en az bir RTX 3060 gücünde olur.

GTA 6

GTA sızıntılarıyla tanınan Rockstar Mag’in kurucusu Chris Klippel, GTA 6’nın 2024 yılının sonundan önce çıkma olasılığının düşük olduğunu iddia etti ve aynı zamanda 2022 yılı sona ermeden GTA VI için resmi bir duyuru yapılabileceği tahmininde bulundu. GamesRadar+ tarafından paylaşılan bir habere göre, Chris Klippel birkaç gün önce Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “GTA 6’nın geliştirilmesinde önemli bir […]

Devamı: GTA 6, 2025’in İlk Aylarında Çıkış Yapabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
12 yil fark, aferin Rockstar (!)

1650 yetmez de 2025'e kim öle kim kala, o zaman çıkacak uygun fiyatlı giriş seviyesi ekran kartları nereden baksan en az bir RTX 3060 gücünde olur.
NVIDIA 3050'yi o yıllarda giriş seviyesi olarak belirleyecek belki de. Artık RX 570-580 altında bir kart bile çıkarmıyorlar ya üst seviye ya da orta. Parası da ayrı mesele. Böyle olsa oyun yapımcıları da en azından eski konsollara destek verdikleri gibi bu tip kartlar için de yeni oyunlarını optimize ederlerdi.
Bu oyun bana Cyberpunk'dan beter çıkacakmış gibi geliyor.
Dan Houser ve kardeşi yok artık, RDR2 çıktığında bunlar vardı.

1 sene önce de bunu diyorduk... Gelişme sıfır.

GTA 4'teki fizigi eklesinler Allah aşkına üstüne zaten grafik konusunda Rockstar başyapıtlar arasında ona bir şey denmez fizigi eklerlerse tadından yenmez bu oyun.
Ben de çok isterim onun eklenmesini ama unutun hocam eklemezler. 9 sene boyunca GTA 5 fiziğine alıştırdılar oyuncuları şimdi bir anda değiştirmezler. GTA 5'e yakın bir fizik olur tahminimce belki biraz gelişmişi.

Desene 2025 yılından sonra AAA oyunlar için en az RTX serisi bir ekran kartı gerekecek.

Yani GTX serisi bitti artık, NVIDIA daha çıkarmaz o serinin de en güçlüsü 1660 Ti ile 1080 Ti. Onların da gücü yettiği yere kadar. Şimdiden donanımı kafaya takmaya gerek yok 2025'te isim değişmezse RTX 5000 ve RX 8000 serisi olacaktır. RTX 5050 gibi bir model de RTX 3070 gibi kartlarla kapışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı