GTA 6 cracklenir mi?

7'den 70'e (70 derken bizden bahsediyorum çıkınca 70 yaşında olacağız bu gidişle) herkesin beklediği bir oyun bu oyuna ne koyarlarsa koysunlar 1 haftayı bulmaz kırılır herkeste elinden geldiğinin en iyisini yapar rocktar'ında internet zorunluluğu getireceğini sanmıyorum kısacası böyle bir oyuna Denuvo menuvo affetmez bu insanlar gerekirse hepsi birleşir açıkçası zor kırılacağını da sanmıyorum.
Kırılır ama artık çok yüksek sistemi gereksinimi isteyebilir. Şimdi insanlar ulaşamıyor yüksek sistemlere.

Her yazılım elbet bir gün kırılacak, ne kadar süreceğini ise bilmek zor. Red Dead Redemption 2'nin kırılması 1 seneden fazla almıştı yanlış anımsamıyorsam. Arxan ve Social Club'ın kendi DRM'ini kullanıyordu, Denuvo yoktu.

Hocam bende 1660 Ti var günümüz AAA'larda bile 40-50 FPS anca veriyor. GTA6 en az 3060 falan gerektirir. Hatta 4060 Ti falan bile gerektirebilir. 1660 Ti gerektirse zaten bu oyun RDR2'den pek bir farkı olmazdı.

Hocam herkes para sebebiyle korsan oynamıyor ki? Ben mesela RDR2 PS4'ten alıp bitirdim. Şimdi PC için tekrar mı para vermem gerekiyor? Bunun neresi yasal mesela? Ben paşalar gibi korsan oynarım yapacak bir şey yok. Ayrıca korsana destek konusunda forum çok katı. Herkes korsana destek yok deyip millete sövüyor resmen. Gerçekte bakıyorsun herkes çatır çatır korsan oyun oynuyor, filmini izliyor. Bence kurallar buna zorluyor gibi. Çoğu kanal sponsorları yanmasın diye korsana destek vermiyor bence. Katı davranmasalar bile parası olan versin ağa diyor. Ben korsana karşı değilim. Orijinale de değilim. Verebildiklerimi alıyorum, alamadıklarımı korsan oynuyorum. Mesela GoW ragnaröke 450 veriyorum ama Elden Ring'e 1000 lira veremediğimden korsan oynuyorum. Zaten her oyun 2 bin lira olmaya doğru gidiyor. Bir oyuna 70-80 dolar vermek ne kadar yasalsa bir oyunun kopyasını bedavaya oynamak o kadar da yasal bence.
En az 3060 mı? Rtx 2060 ve i7 10. Gen ile GTA 6 oynayamayacaksam bu oyun çıkmasın zaten kim oynayacak?

En az 3060 mı? Rtx 2060 ve i7 10. Gen ile GTA 6 oynayamayacaksam bu oyun çıkmasın zaten kim oynayacak?

Rockstar'ın kazancının %90'ını oluşturan Amerika, Avrupa, Avustralya, Kanada, Japonya vb. pazarındaki oyuncular tabii ki.

RTX 2060 bile oyunların en çok satıldığı gelişmiş ülkelerde fosil statüsünde artık.

Yurtdışında 3050 kullanımı ne durumda hocam? O da fosil olarak görülüyor mu?

RTX 3050 hafif oyunlar için alındı çoğu kişi tarafından tüm 50 serisi gibi. İşte çocuk Minecraft, Roblox, Fortnite falan oynamayı seviyordur ucuz yollu bir cihaz alırsın 3050 olur içinde.

RTX 2060 çıkalı 4.5 seneden fazla oldu işte o nasıl fosilleştiyse 3050 de güçsüz çıkış yaptığı için 2,5 senede durumu eşitledi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı