Çözüldü GTA 6 görüntüleri gerçek mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar video gördüm kadın karakterde oynuyorlardı gerçek mi görüntüler bulamadım videoyu çok heyecanlıyım.
Güncelleme:
Sızıntılar gerçek GTA 6 videoları artık modlu 5 falan demeyin Enis falan açıkladı.

Rockstar Games tek tek videoları kaldırtmak için uğraşıyor Twitter'dan video atanların kaldırıldı ben indirdim videoları anı olsun en azından

Yayan kanalların çoğu kapandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam yahu. Korsan olarak oynayacağın GTA VI'nın incelemesini yaptığın zaman ilk ben yorum atacağım söz Bu kadar sinir olacağını bilseydim konuya yazmazdım

Şu ana kadar incelemesini yaptığım oyunların hepsine (evet, GTA Trilogy Definitive de dahil) orijinal olarak sahibim, ama benim orijinal oyun oynayıp oynamadığımı sen daha iyi bilirsin tabii. Sen benim oyunları eleştirme şeklime laf edersen ben de eleştirilerimin aldığı etkileşimden bahsederim doğal olarak. Daha fazla uzatmayacağım, sen de erken sürüm oyunları oyun motoru üzerinden eleştirerek bu konularda ne kadar bilgili olduğunu tüm foruma göstermeye devam edebilirsin.

Sen de benim kendi görüşlerime saygısızca yaklaşım sağlarsan, haliyle saygı göremezsin. Benim anlatmak istediğime bakış açın yanlış olduğu için karşı cevabı vermem doğal. Kendi adıma aynı oyunları oynuyormuş hissi yaşıyorum diyorum. Sen GTA VI diyorsun. Ben genel Rockstar oyunlarının bana göre geldiği noktayı anlatmaya çalışıyorum. Bunu anlamıyorsun. VI'da çok farklı olmayacak diye düşünüyorum. "Düşünüyorum". Oyunun bitmemiş haline kesin hüküm nasıl verilebilir? Daha NPC'lerin şekli şemali bile yok. Aynı yoldan gideceklerini belirtiyorum sadece. Neyse, forum beni anladı zaten de, sen anlamadın. Canın sağolsun

Kendi adıma aynı oyunları oynuyormuş hissi yaşıyorum diyorum.

Ben buna bir şey demedim. Benim tepki gösterdiğim kısım "Sızan görülerden ortaya çıkıyor." gibi bir cümle kurup komik bir şekilde bir oyunu erken sürüm görüntüleri üzerinden eleştirmeye çalışman, GTA V örneğini de bu yüzden verdim. Neticesinde şu mesajı ben yazmadım değil mi?

Sızan görüntülerden yine aynı yolu izledikleri görüntüsü ortaya çıkıyor.

Ne yazıyor ingilizcem yetmedi

Hacklenmişler işte. Ek olarak geliştirilme süreci durmadan devam ediyormuş. Bu şekilde görüntüler sızdığı için üzgün olduklarını belirtiyorlar. Yakında daha fazla detay verilecekmiş. Herkese destekleri için teşekkür ediyorlar. En azından bunu anladım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…