GTA 6 için PS5 alınır mı?

Daha fazla  
Sırf GTA 6 için PS5/PS5 Slim alınır mı? PC'de ekran kartı yok, APU sistemle oynuyorum. Hikayeli oyunlar tercihim değil. PS5'te FPS oyunları gamepadle işkence gibi. Sizce mantıksız mı olur GTA 6 için PS5 almak, yoksa PC'ye 4070 gibi ekran kartı alıp PC'ye çıkış yapmasını mı bekleyeyim?

Eğer her şeyi çıktığı gibi tüketmeye çalışan yeni nesil tiplemelerdenseniz zaten PS5 alıp GTA 6'yı çıktığı gibi oynamak tek şansınız. Öbür türlü için içinizi yer. Ha her şeyi çıktığı gibi tüketmeye çalışmıyorum, oyun 1-2 yıl sonra PC'ye geldiğinde parasını verip bir sürü güncelleme ile tam oturmuş hâlini oynarım derseniz ekran kartı alıp PC'yi güncellemek daha iyi olur. Hem hikâyeli oyun da oynamıyormuşsunuz. O yüzden PS5, GTA 6 haricinde boşa harcanan bir 30.000TL olmuş olur.

Eğer her şeyi çıktığı gibi tüketmeye çalışan yeni nesil tiplemelerdenseniz zaten PS5 alıp GTA 6'yı çıktığı gibi oynamak tek şansınız. Öbür türlü için içinizi yer. Ha her şeyi çıktığı gibi tüketmeye çalışmıyorum, oyun 1-2 yıl sonra PC'ye geldiğinde parasını verip bir sürü güncelleme ile tam oturmuş hâlini oynarım derseniz ekran kartı alıp PC'yi güncellemek daha iyi olur. Hem hikâyeli oyun da oynamıyormuşsunuz. O yüzden PS5 GTA 6 haricinde boşa harcanan bir 30.000TL olmuş olur.

Haklısınız. Asgari ücretle PS5 almak zorluyor. PC'ye çıktığında komple kasayı mı güncelleyeyim sizce yoksa ekran kartı alsam yeterli mi? İşlemci R5 5600G, 16 GB RAM, 500 GB SSD. İtopya'ya gelen hazır 19k 4060 sistemler var, APU sistem aldığıma pişman oldum uygun fiyatlı 4060 kasa görünce.

Kontrolcüye karşı birçok kişinin ön yargısı var. Bundan dolayı da uzun süre PC kullanmış kişiler konsola yanaşmıyor. Bana kalırsa kısa sürede alışırsınız. FPS oyunları için de gerekli oto aim gibi yardımlarını yapıyor. Zamanında Battlefield konsolda oynanmaz diyen ben bile uzun süre konsolda oynadım ve zevk aldım.

Ama sizin sorununuz hikayeli oyunları tercih etmemeniz. Sırf online oyunlar ve GTA 6 için PS5 alınır mı bilemiyorum. GTA 6 bilgisayara da geç çıkacağı için illa konsollar arasında tercih yapacaksanız Xbox Series X de alabilirsiniz.

Haklısınız. Asgari ücretle PS5 almak zorluyor. PC'ye çıktığında komple kasayı mı güncelleyeyim sizce yoksa ekran kartı alsam yeterli mi? İşlemci R5 5600G, 16 GB RAM, 500 GB SSD. İtopya'ya gelen hazır 19k 4060 sistemler var, APU sistem aldığıma pişman oldum uygun fiyatlı 4060 kasa görünce.
5600G değilde düz 5600 olsa fena olmazdı, ama gerek yok bence. Sisteminiz iyi yani. Belki rami 32 yapmanız gerekir o kadar. Gerçi 19k iyiymiş. Diğer özellikleri ne sistemin? Hatta link atabilirsiniz direkt.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı