GTA 6 için PS5 vs PS5 Pro

barankaraca

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, malum seneye GTA 6 geliyor ben de ufaktan hazırlanmak istiyorum şimdiden. Sizce ilk çıkan PS5'i almak yeterli mi yoksa Pro versiyonunu mu almak mantıklı? Aralarında FPS farkı olur mu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, malum seneye GTA 6 geliyor ben de ufaktan hazırlanmak istiyorum şimdiden. Sizce ilk çıkan PS5'i almak yeterli mi yoksa Pro versiyonunu mu almak mantıklı? Aralarında FPS farkı olur mu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

FPS değil de çözünürlük farkı olabilir.

Bence GTA 6 oldukça ağır bir oyun olacağı için, performans modunda oynayınca da bir şey anlaşılmayacaktır. Pro versiyonunu almak daha mantıklı geliyor. Sonuçta 10 yıldır beklenen oyunu da düşük ayarlarda oynamak pek hoş olmaz.

GTA 6'nın tüm konsollarda 30FPS olacağı iddiaları da varken Series X, PS5 ve PS5 Pro'da 60FPS modu olacağı iddiaları da var. Eğer ki PS5'te ve PS5 Pro'da ikisinde de 30FPS olursa Pro grafiksel olarak üst düzeyde olacaktır. 60FPS olarak ikisinde de modu olursa bu sefer daha da grafiksel olarak önde olacaktır Pro model.
PS6’ya 3 sene kaldı hatırlatırım ve PS6’ya GTA 6 tekrardan optimize yapılacak. PS5’te GTA 6 ile 2 yıl boyunca takılıp sonra PS6’ya geçip en kral deneyimi yaşayabilirsiniz yani şimdiden 2 tane düz PS5 parası verip Pro almanın anlamı yok. PS5 Pro’yu şayet yurt dışından alabiliyorsanız o zaman mantıklı olur şimdiden Pro almak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı