GTA 6 nasıl bir sistem ister?

Bu benim şahsi düşüncem, ben 8 GB RAM'le kesinlikle çalıştırılamayacağını düşünüyorum. Bunu çıkmamış bir oyun üzerinden tartışmaya gerek yok zaten çıkınca görürüz, o zamanın şartlarına bağlı.

Şu an bile 8 GB RAM çoğu oyunu çalıstırıyor, o zamana da çalıştırır.
Zaten her oyun 8 GB RAM yemiyor ki. 8 GB RAM isteyip 4 falan yiyen var, onu da düşünmek lazım.

Muhtemelen şöyle olacak;
İşlemci: Bilmiyorum.
RAM: 12 GB minimum.
Ekran kartı: RTX 2060 minimum.
Depolama: 175 GB SSD.

RTX 2060 mı? Abartma Allah aşkına.

16 GB RAM yetmeyebilir, şu an bile bazı oyunlar 15-14 veya 16'dan fazla kullanıyor.

Aslında o PC'deki raminizle alakalı.
PC de 16 GB RAM var da 16'yı geçmiyor zaten, geçemez de isterseniz en az RTX 3090 32 GB RAM yapsınlar.
Saçmalamayın Allah aşkına herkeste RTX 4090 32 GB RAM falan yok, yapımcı ona göre düşünmüştür. Böyle olursa oynayan az olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an BİLE 8 GB RAM ÇOĞU OYUNU ÇALISTIRIYOR O ZMANADA ÇALIŞTIRIR XATEN HRT OYUN 8 GB RAM YEMİYOR Kİ 8 GB RSM İSTEYİP 4 FALAN YİYEN VAR ONUDS DĞŞÜNMEK LAZIM

RTX 2060 mı abartma Allah aşkına

ASLINDA O PC'deki RAMİNİZLE ALAKALI PC DE 16 GB RAM VARDA 16'yi GEÇMİYOR ZATEN GEÇEMEZDE İSTERSENİZ EN AZ RTX 3090 32 GB RAM YAPSINLAR SAÇMALAMAYIN Allah ADKINA HERKESTE RTX 4090 32 GB RAM FALAN YOK YAPIMCI ONA GÖRE DÜŞÜNMÜŞTÜR BÖYLE OLURSA OYNAYAN AZ OLUR

Dediklerimizin hepsi doğru sen hangi sistemle oynamak istiyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı