GTA 6 nasıl bir sistem ister?

Şu an bile 8 GB RAM çoğu oyunu çalıstırıyor, o zamana da çalıştırır.
Zaten her oyun 8 GB RAM yemiyor ki. 8 GB RAM isteyip 4 falan yiyen var, onu da düşünmek lazım.

RTX 2060 mı? Abartma Allah aşkına.

Aslında o PC'deki raminizle alakalı.
PC de 16 GB RAM var da 16'yı geçmiyor zaten, geçemez de isterseniz en az RTX 3090 32 GB RAM yapsınlar.
Saçmalamayın Allah aşkına herkeste RTX 4090 32 GB RAM falan yok, yapımcı ona göre düşünmüştür. Böyle olursa oynayan az olur.

Ben şahsen katılmıyorum,tabii ki çalıştırır ancak buradan kasıt sadece oyunu açması değil.Oyunu akıcı bir şekilde ve darboğaz olmadan oynayabilecekseniz 8 gb ram ile o zaman başka ancak bu mümkün değil özellikle GTA 6 için.Arkaplanda hiçbir program açık değilken dahi Windows 11 zaten 5-6 gb ram tüketiyor,günlük kullanımda 2-3 program açıkken rahatlıkla RAM tüketimi 10 GB'ları buluyor.Bu yüzden bu devirde ideal RAM miktarının 32 olduğunu düşünüyorum,16 min. olması gereken miktar kanımca.

GTA 6'yı açabilmek için RTX 3080'e gerek olur demiyorum yanlış anlaşılmasın,tabii ki eğer optimizasyonu başarılı olursa daha düşük seviye kartlarla da açılır.Ancak yüksek grafiklerle akıcı oynamak için en az 8 GB VRAM'e sahip olunması gerektiğini ve Min. 4 GB VRAM ile açılacağını düşünüyorum.

Edit: Bu benim fikrim,oyunun çıkmasına daha çok var o yüzden tahminlerin ötesinde konuşmak yanlış olur.

Arkadaşlar şuan bile çıkan oyunlar baya bir sistem istiyor.Biz Dünyanın en iyi oyunu olma potansiyeli olan,Şuana kadar en çok bütçeyle yapılacak oyundan bahsediyoruz.

Arkadaşlar şuan bile çıkan oyunlar baya bir sistem istiyor.Biz Dünyanın en iyi oyunu olma potansiyeli olan,Şuana kadar en çok bütçeyle yapılacak oyundan bahsediyoruz.
Buda demek oluyor ki 1080p ultra 45-60 FPS için 3060ti ve üstü lazım.

Buda demek oluyor ki 1080p ultra 45-60 FPS için 3060ti ve üstü lazım.
Ki muhtemelen 8Gb VRAM sahip olan ekran kartları VRAM Darboğazı yiyecek.

Minimum da 1070 16 GB RAM 8 GB VRAM ister bence. Ultra için 12 GB VRAM 24 GB RAM 6700 XT gibi bir şey isterler. Tabii 1080p için söylüyorum bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı