GTA 6 Oyununda Asla Olamayacak Şeyler

4. madde olacak. Oyun Leonida eyaletinde geçecek. Yani birden fazla şehir olacak. Tıpkı San Andreas gibi. GTA V'deki gibi sadece bir tane şehir olmayacak.
 
Onu hiçbir oyun yapamaz zaten.
Oyunlar topluluklarına izin verse şirketlerin yapamadığını bir kişi tek başına yapar ama onun yerine korkularından modlayıcılara dava açıyorlar. Rockstar'ın bize bilerek vermediği her şeyi topluluk kendi kendine üretir ve oyun deneyimimiz çok güzel olur. Ama öyle olursa oyun için satın alımlarla müşterilerini yıllarca soyamazlardı.

Sürüş okulu görevleri güzel olabilirdi.
 
@CMDRKaays_08 denen arkadaşın benimle bir sorunu var heralde.
Ya yorumlarıma gülüyor.
Ya da dislike atıyor.
Ha bu arada GTA San Andreas oyununda ki özgürce yapabildiğimiz şeyleri bakalım bu oyunda yapabilecek miyiz?
 
Hocam bunların olmayacağı belli zaten ama alt yazıyı isterim. Oyunu her ne kadar PC'de oynamak istesem de oyunlara mod, yama yapan birisi değilim. Tommy Vercetti ile alakalı mutlaka easter egg olur ama oyunda yer alması mantıklı değil zaten gerek yok. Tüm binalara değil de %30'una falan girilse yeter, zaten harita kocaman yapmaları gereksiz olur ve yapamazlar da kolay kolay. Büyük ihtimalle restoran ve çok sayıda giysi, dövme ve saç şekli oyunda olur. Karakteri özelleştirmeye büyük oranda önem verirler. Ama işte sağlıklı olma, hastalanma, şişmanlama olacağını düşünmüyorum. Zaten karakterlerin fiziklerini iyi yapacaklardır. Çok bozdurmak istemezler. Simülasyon olmadığı için bu kadar detaya girmezler zaten oyunun keyfini bozabilir. Saygınlık seviyesi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı