Sizce cikmama gibi bir ihtimali var mi?Bir GTA 6 konusu da benden olsun. GTA 6 RDR2 seviyesine çıkabilir mi? Hikaye, açık dünya, mekanikler, detaycılık olarak.
Sizce cikmama gibi bir ihtimali var mi?Bir GTA 6 konusu da benden olsun. GTA 6 RDR2 seviyesine çıkabilir mi? Hikaye, açık dünya, mekanikler, detaycılık olarak.
GTA 4 20 saat süren bir oyun. Bunun 18 saati git şunu takip et sonra vur olarak geçiyor. GTA 4'ün hikayesi Niko'nun gruba ihanet eden arkadaşlarından intikam almak için liberty city'e gelmesidir. Ama oyunun %90'ı Niko'nun anlamsız kişilere tetikçilik yapması ile geçiyor. Bana göre GTA 3 gibi anlamsızdır.Nesi iyi mesela? Bildigin sacma bir hikayesi var.
Sorumla cevabının pek ilgisi yok dostum.GTA 4 20 saat süren bir oyun. Bunun 18 saati git şunu takip et sonra vur olarak geçiyor. GTA 4'ün hikayesi Niko'nun gruba ihanet eden arkadaşlarından intikam almak için liberty city'e gelmesidir. Ama oyunun %90'ı Niko'nun anlamsız kişilere tetikçilik yapması ile geçiyor. Bana göre GTA 3 gibi anlamsızdır.
Size katiliyorum hocam, bence hicbir sekilde ustune dusulmemis bir hikayesi var Gta 5'in, 6'da artik bu konuya ozenmeleri gerekiyor.Sorumla cevabının pek ilgisi yok dostum.
Ben sana neden GTA 5'in hikayesi iyi diyorsun diye soruyorum.
Bak Max payne dersin, the last of us dersin, mafia dersin, RDR 2 dersin en kötü God of War, Spiderman'in bile hikayesi GTA 5ten fersah fersah ötede.
Sorumla cevabının pek ilgisi yok dostum.
Ben sana neden GTA 5'in hikayesi iyi diyorsun diye soruyorum.
Bak Max Payne dersin, The Last of Us dersin, Mafia dersin, RDR 2 dersin en kötü God of War, Spider-Man'in bile hikayesi GTA 5'ten fersah fersah ötede.
Hikaye haricinde hepsinde geçer herhalde. Hikaye olarak GTA serisinde fazla yormuyor kendisini Rockstar, sadece insanı sıkmayan bir senaryo yazıyorlar. Ayrıca çoğu oyunda senaryoya yardımda bulunmuş Dan Houser artık şirkette değil.
Zaten Dan Houser hikayenin temelini tamamlamışıtr, sadece kurgusu kalmıştır. Benim için kurgusu daha önemli olduğundan öyle dedim.Hocam Dan Houser yanılmıyorsam 2020'de Rockstar'dan ayrıldı ancak bildiğimiz kadarıyla GTA 6 2017-2018'den beri geliştiriliyor. Oyun yapımında işe senaryodan başlanıldığından Dan Houser'in fikirlerini fazlasıyla göreceğimizi düşünüyorum. Şirketten ayrılmış olsa dahi emin ol şirketin geri kalanı bu adama akıl danışmaya devam etmiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.