GTA 6, RDR 2 seviyesine çıkabilir mi?

En son RDR2 çıkmadan önce "RDR1'in üstüne ne koyacaklardı ki diyordum". Onun için yorum yapmayacağım bu oyunda.

Bir GTA 6 konusu da benden olsun. GTA 6 RDR2 seviyesine çıkabilir mi? Hikaye, açık dünya, mekanikler, detaycılık olarak.

RDR'nin 2. oyunununa bile bu kadar emek veren bir firmanın kendilerinin ana ve dünyanın en çok sevilen oyun serilerinden biri olan GTA'nın son çıkacak oyununun RDR2'nin üzerine çıkacağından eminim. Şunu belirteyim ama RDR2 Rockstar'ın ana oyun serisi olmadığından pek hype yoktu o dönem diye hatırlıyorum. GTA6'ya ise belki de gelmiş geçmiş en çok gelmesi beklenen oyun olabilir. Minecraft 2 çıksa falan belki bu kadar heyecan oluşturabilir öyle diyeyim. Bu oyun çıktıktan sonra küfür yağmuruna tutulacağını biliyorum. Ben açıkçası RDR2'deki ve GTA oyunlarındaki formülün mükemmelleştirilerek güncel bir GTA oyunu olacağını düşünüyorum GTA6'nın. RDR2 düzeyinde bile olsa zaten çığır açar diye düşünüyorum. RDR2 6 yıl önce çıkmasına rağmen RDR2 düzeyinde oyun hala çok az.

Bir GTA 6 konusu da benden olsun. GTA 6 RDR2 seviyesine çıkabilir mi? Hikaye, açık dünya, mekanikler, detaycılık olarak.

Grafik, mekanikler, açık dünya ve detaylarda gram şüphem yok. Fakaaat hikayeden tırsıyorum hafif bence güzel bir hikaye olmayacak inşallah yaniliyorumdur ama öyle hissediyorum. Umarım RDR 2 gibi güzel bir hikaye ile karşımıza çıkarlar. Ve ek olarak RDR 2'deki hikayesel anlamdaki en büyük eksik çok çizgisel bunu düzeltmek adına alternatif sonlar eklerlerse tadından yenmez.

Sorumla cevabının pek ilgisi yok dostum.

Ben sana neden GTA 5'in hikayesi iyi diyorsun diye soruyorum.

Bak Max Payne dersin, The Last of Us dersin, Mafia dersin, RDR 2 dersin en kötü God of War, Spider-Man'in bile hikayesi GTA 5'ten fersah fersah ötede.

GTA 5 hayatımda gördüğüm en klasik Amerikan hikayesi. Beni içine sarmadı yani o saydığın oyunlardaki gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı