Bir GTA 6 konusu da benden olsun. GTA 6 RDR2 seviyesine çıkabilir mi? Hikaye, açık dünya, mekanikler, detaycılık olarak.
Bir GTA 6 konusu da benden olsun. GTA 6 RDR2 seviyesine çıkabilir mi? Hikaye, açık dünya, mekanikler, detaycılık olarak.
Sorumla cevabının pek ilgisi yok dostum.
Ben sana neden GTA 5'in hikayesi iyi diyorsun diye soruyorum.
Bak Max Payne dersin, The Last of Us dersin, Mafia dersin, RDR 2 dersin en kötü God of War, Spider-Man'in bile hikayesi GTA 5'ten fersah fersah ötede.
Sebep ? Bu görüşünüzü destekleyecek veri ne ?Dua edin rdr2 Gta 6'nın yanında cücük kadar kalmasın ki kalacak diye düşünüyorum.
Rockstar'ın her zaman üstüne koyması; Gta 6'nın yeni patentlerle, daha güncel motorla yapılan bir oyun olması.Sebep ? Bu görüşünüzü destekleyecek veri ne ?
Yazdığınızı yanlış anlamam dışında bir sorun yok. Haklısınız.Rockstar'ın her zaman üstüne koyması; Gta 6'nın yeni patentlerle, daha güncel motorla yapılan bir oyun olması.
Tam tersini dediğimi sandınız sanırım. Sorun yok.Yazdığınızı yanlış anlamam dışında bir sorun yok. Haklısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.