GTA 6 sizce nasıl olacak?

Gta 6 Sizce İyi Olacakmı

• Oy verenlerin toplamı
    42

Grafiklerine şüphem yok ancak don houser o firmanın hem kurucusu hem de başrolü idi yani umarım kötü çıkmazya.

Zaten parasal bir oyun olduğu çok belli çünkü hiçbir oyunda bu kadar hata yoktu her yerden hata fışkırıyor resmen.

Bence cyberpunk 2077nin kaderini yaşayacak insanlar çok yüksek bir beklentide (Doğal olarak) oyun çıkacak ve ilk incelemelerde 14 yıl bunun için mi beklendi denecek.

Ana geliştirici olmasa bile koskoca şirket birisi gitti diye yapımı kesecek değillerdir tabii ki. Güzel olacağından eminim tabii istek çok olduğu için bazı hayal kırıklıkları olabilir.

Bence Cyberpunk 2077'nin kaderini yaşayacak insanlar çok yüksek bir beklentide (doğal olarak) oyun çıkacak ve ilk incelemelerde 14 yıl bunun için mi beklendi denecek.

Tahminim bu yönde eğer don houser olsa bak inan kimse tereddüt etmez ancak o adamın olmaması insanı korkutuyor.

Ana geliştirici olmasa bile koskoca şirket birisi gitti diye yapımı kesecek değillerdir tabii ki. Güzel olacağından eminim tabii istek çok olduğu için bazı hayal kırıklıkları olabilir.

Ya şöyle bir şey var şimdi herkesi umutlandıran ve oyunun para için yapılmadığını hatırlatan bir adam vardı artık yok ve Rockstar eğer para işine düşerse sonu Poppy playtime gibi söner gider.

Tek korkum optimizasyon RDR2 gibi özürlü bir şey çıkmasın.

Tek sorun keşke optimizasyon olsa onu çözerler bir şekilde ancak oyunun komple kötü olması gibi bir problem var oyunun çok fazla hata içerme gibi bir riski var.

"Oyunun para için yapılmadığını hatırlatan bir adam vardı" bu noktada katılmıyorum ne yazık ki. GTA 6'yı şu anda milyonlardan daha fazla kişi beklemekte ve bu firma bununda farkında.

Bence cyberpunk 2077nin kaderini yaşayacak insanlar çok yüksek bir beklentide (Doğal olarak) oyun çıkacak ve ilk incelemelerde 14 yıl bunun için mi beklendi denecek.
Ben tam olarak öyle olacağını düşünmüyorum. Tabi ki çıktığında bir kesim çok fazla eleştirecek ama CP 2077'nin kaderini yaşamaz. CP çok acele etti ve ertelemek yerine oyunu erken çıkarmaya karar verdi. Zaten 2 yıl içerisinde oyunu düzelttiler. Acele etmeyip 2 yıl erteleseler çok iyi çıkış yapardı. Rockstar bu yüzden tamamen oyun bitmeden çıkartmaz.

"Oyunun para için yapılmadığını hatırlatan bir adam vardı" bu noktada katılmıyorum ne yazık ki. GTA 6'yı şu anda milyonlardan daha fazla kişi beklemekte ve bu firma bununda farkında.

Farkında olmak zorunda zaten çünkü çok uzun süre geçti ve o geçen süreyi ya biz bu oyun için mi bekledik dememeli.

GTA 6 piyasayı durdurur bence 10 yıl frlan etkisinden çıkılamaz ayrıca o yıl Mafia old Country'de çıkacak böyle bir riski nasıl aldı 2K bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…