Dusk06
Decipat
Daha fazla
Benim o konuda pek şüphem yok. Gerek fizikler, animasyonlar, oynanış ve genel olarak teknik kısım iyi olur. NPC yapay zekası ve şehrin canlı hissettirmesinin iyi olacağını düşünüyorum da. Umarım adam akıllı bir görev tasarımlı GTA gelir. San Andreas görev çeşitliliği konusunda mükemmeldi. Ama oyunun senaryo işleyişinde sürekli amaç değiştirme havası vardı. Ve kontrolleri günümüz için eski kalmıştı. GTA 4 konu olarak iyiydi. Ama görevleri sıkıcı, tekdüze ve işleyişi bence sıkıcıydı. GTA 5 konu olarak kaos ve Hollywood tarzındaydı ama görevleri eğlenceliydi. Ki yine çok çizgisel bir oyundu. Sinematikler ve geçişler mükemmeldi. Umarım şu oyunda hikaye ile ilgili tüm unsurları çok iyi yapar. RDR2'de öyle yaptılar. Çok uzun olmasına gerek yok.Şu oyundan en büyük beklentim akıllı NPC'ler. Singleplayer'in oyuna bir online havası katması gerekiyor bence, online havasından kastım moron gibi davranan NPC'lerin biraz daha akıllı ve dünyaya dönük olmaları. Bence çok zor bir şey değil bunu yapmak. AI çok gelisti, bence çok rahat yapabilirler bunu.
Son düzenleme: