GTA 6'dan en büyük beklentiniz nedir?

80'ler Miami'sinde geçsin, uzun saçlı ana karakter olsun, hikayesi Gta SA kadar olsun. En önemlisi şu şarkının telif hakları alınsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunlar olsun gerisini Rockstar North halleder.
 
Bende sayfalarca kişinin dediğini okudum açıkçası Far Cry 5 ve Far Cry New Dawn gibi ilk defa bir kadın karakter lazım(bayaa iyi kişiselleştirilebilme özelliği yani)en azından %90,sonra yani o kadına göre bin ton aktivite olsa keşke efendim işte erkekteki gibi örnek olarak kuaförden tut birsürü etkinlik olsa yani binalara mutlaka girebilmek millet gibi banada mantıklı geliyor keşke olsa açıkçası 3,Vice City ve San Andreas'ta tamamen yoktu o özellik,Grand Theft Auto IV'te ne güzel ilk defa vardı özellik sonra Grand Theft Auto V çıktı piyasaya haydaa bu sefer yine eskisi 3'ü gibi aynı özellikle olmadı maalesef pek bir tarafa girilemiyor yani kısacası çok farklı özellikler lazım ha bu arada Rockstar Games gibi bir marka asla Remastered ve Remake çıkarmaz örnek olarak Max Payne Kanada bölgesinde stüdyo kapatıldı elde patladı iyicene proje satıldığında tabii :(((((((((((((((
 
Şaka maka hala çıkmadı oyun
Hocam çıkması için bir sebep yok bence. Hala GTA 5'in bu kadar ekmeğini yiyorlarken. Bana kalırsa şuan bile yapmaya başlanmazdı bu son söylentiler çıkıp insanlar GTA 6 nerede diye söylenmeye başlamasaydı. Hadi yapmayı geçtim oyunun sadece oluşturduğu beklenti yüzünden yapım sürecinin 3 4 kat uzayacağanı düşünüyorum. Daha en az 2 senesi var.
 

Geri
Yukarı