SkuggaKnight
Hectopat
Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sonuçta getirmemelerinin dolaylı sebebi de kendimiziz. Ayrıca bu hareketinizi Rockstar'da dahil bütün piyasa için uygularsanız iki elin parmağını geçmeyen sayıda oyun oynarsınız.Arkadaşlar hepinizi boykota çağırıyorum. Bu konuya gülücük atanlar olacak fakat ben gene de yazacağım. GTA 6 bildiğiniz gibi Türkçe alt yazı ile çıkmayacak, bu yüzden oyunu satın almayı düşünmüyorum. Bu davranış Rockstar Games tarafından hep yapılıyor. Ne RDR2'de alt yazı var ne GTA 5'te. Kuzenime virüs girmişti alt yazı kurmaya çalışırken. Sizi de boykota çağırıyorum. İngilizce bilmeyen ve öğrenme zamanı olmayan dostlarım GTA 6'yı almasın. Rockstar akıllansın.
Böyle düşünmemin sebebi bu firmalar inatla Türkçe alt yazı koymuyorlar. Türk oyuncular da para kazandırmasın ama, değil mi?
Ayrıca boykotunuz gerçekleşse bile istediğiniz sonucu alamazsınız. Bu seferde önümüzdeki senelerde çıkaracağı oyunları "Hmm, Türkiyedeki kullanıcıların küçük bir çoğunluğu alıyor" diye düşünüp oyunlarını bu bölgelerde çıkarmama kararı alabilirler.