Çözüldü GTA IV iCEnhancer 3.0 siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Bu ENB'yi yükledim ama siyah ekran alıyorum. Çözümünüz var mı? Yüklemeden önce açılıyor bu arada ama ben bu ENB'yi beğendim, bununla oynamak istiyorum. Daha önceden kullandığım ENB anlamadığım bir sebepten bozuldu. Bende tüm dosyaları silip yeniden yükledim. Logo vs. gelmiyor. Siyah ekranda kalıyor sadece.

Çözüm
Yok artık. Neyse teşekkürler.
Sorunu çözdüm. Eğer aynı sorunu yani, ENB yükledikten sonra siyah ekran veya HUD/Radar kaybolması gibi sorunlar yaşarsanız, ekran kartı uygulamanıza gelin ve GTA IV için özel bir profil açın ve tüm kenar yumuşatma ayarlarını kapatın.
O sürümde iCEnhancer modunun çalışıp çalışmadığını hatırlayamadım. Sanırım GTA 4 Complete Edition'da çalışmıyordu. Ben sırf o yüzden Steam versiyonunu normal, modlu oynamak için de korsan kullanıyorum. Başka ENB modlarını da denedin mi aynı problem oluşuyor mu diye? Mesela CryENB V3 deneyebilirsin.

Zamanında bu ENB sorunlarıyla o kadar uğraştım ki bazen çalışıp bazen çalışmıyor, bazen çalışsa bile görüntü birbirine giriyordu. Sana tek önerebileceğim şey 1.0.7.0 versiyonunda tekrar denemen olacaktır.

The Complete Editon için önerebileceğin ENB var mı?

Başka ENB çalışıyor demişsin, o yüzden CryENB V3 önerebilirim, iCEnhancer'dan sonra en iyi ENB modu bence.

Anlaşılan Steam sürümünde bir şey var. Galiba downgrade yapacağım. Çünkü bu da açılmadı. iCEnhancer ile aynı şekilde siyah ekran verdi. Ama downgrade yapmak ta istemiyorum.

Büyük ihtimalle The Complete Edition Steam sürümüyle hiçbir mod uyuşmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı